Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ajánlat szerencsevadászoknak!
Ilyen még nem volt a blog történetében és nem is sűrűn fog előfordulni, azaz egy nap alatt 2 ajánlatot is lehet olvasni! De matematikai alapon...

      Ilyen még nem volt a blog történetében és nem is sűrűn fog előfordulni, azaz egy nap alatt 2 ajánlatot is lehet olvasni! De matematikai alapon találtam egy sikerrel kecsegtető fogadási szisztémát a U.S. Open meccseire!

       Az első játéknapon 24 mérkőzést rendeztek meg a férfi egyes versenyében. ezek közül egy mérkőzés nem ment végig, a maradék 23 mérkőzés alatt 12 dőlt el 3 szettben és 11 mérkőzés tovább tartott 3 szettnél. Van egy olyan fogadási ajánlat a mérkőzésekre, hogy 3,5 szettnél több vagy kevesebb lesz-e a mérkőzésen. Érdemes a fogadóirodák ajánlata alapján előzetesen papírforma mérkőzéseken körülnézni, hogy ez az ajánlat milyen szorzóval fogadható, ugyanis a mezőny kiegyenlítettsége miatt ezek a papírforma eredmények könnyen borulhatnak. Ilyen meccseken a 3,5 szett feletti kimenetelre 2 feletti szorzókat láttam megadva! Így, egy kis hozzáértéssel szert lehet tenni némi nyereményre! A mai játéknapon előzetesen 23 mérkőzés kerül megrendezésre és őszintén szólva nem láttam olyan párosítást, amelyre azt mondanám, hogy tuti 3 szettes meccs lesz!

      Én megpróbálok ebből a lehetőségből némi profitot kihozni! További sok szerencsét és sikeres fogadást mindenkinek!