Hatharom / Blog / Bejegyzések
Elia menni akar
Eljero Elia a Juventus 25 éves szélsője el akarja hagyni a Juventust és Torinót. Újra játszani szeretne, nem nézőként jelen lenni a...

Eljero Elia a Juventus 25 éves szélsője el akarja hagyni a Juventust és Torinót. Újra játszani szeretne, nem nézőként jelen lenni a meccseken.

 

 

 

"Gratulálok a csapattársaimnak amiért megnyertük a bajnokságot, de szerintem mindenki megérti hogy én nem érzem ezt a kupát a magaménak.  Én akartam játszani, próbáltam, beszéltem az edzővel és a technikai igazgatóval is de semmi, azt akarták hogy új csapatot keressek, nem voltam része a terveknek. Sajnos a szezon során kevés lehetőséget kaptam a bizonyításra, hogy játsszak. Néha a dolgok nem úgy alakulnak ahogy mi akarjuk."

 

 

Elia beszélt a jövőjéről is:

"Egy évig hallgattam, csendben volt és mindig pozitívan nyilatkoztam a csapatról és a klubról. Elszalasztottam a lehetőséget hogy menjek az Európa bajnokságra a holland válogatottal. El akarom hagyni a Juventust, jól érezni magam és újra focizni, 25 éves vagyok és még mindig van időm arra hogy játsszak de újra kell kezdenem mindent az elejéről."