Juventus Fc Club Hungary

A Summer Village vendégei:Stephan Lichsteiner és Alberto Masi

Tegnap Martin Cáeres volt a Summer Village vendége. Ma viszont egy páros a Juventus másik jobb bekkje, Stephan Lichsteiner és az új fiú a fiatal Alberto Masi beszélgetett a riporterekkel és osztott autogrammot a rajongóknak.

 


Bővebben...

A Summer Village vendége: Martín Cáceres

Hogy vagy Martín?

Jól vagyok, boldog vagyok hogy ezt a mezt viselhetem ami számomra nagyszerű.


Bővebben...

A Mester üzenete az EB döntősöknek

Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője üzenetet küldött a döntőre készülő olasz játékosoknak!


Bővebben...

Címkék:

Lúcio érkezőben

Tegnap este felé Massimo Moratti az Inter elnöke közös megegyezéssel felbontotta csapata brazil védőjének szerződését. Az Internél megy a spórolás, több nagy név is távozhat akár ingyen is.

 


Bővebben...

Elia menni akar

Eljero Elia a Juventus 25 éves szélsője el akarja hagyni a Juventust és Torinót. Újra játszani szeretne, nem nézőként jelen lenni a meccseken.

 


Bővebben...

Címkék:

Isla: Mindent megakarok nyerni a Juventussal!

Mauricio Isla a Juventus új játékosa egy Chieli tv csatornának nyilatkozott a Juventusról, magáról és a jövőről:

 


Bővebben...

Címkék:

Közös tulajdonok megoldva.

Tegnap a Juventus bejelentette hogy sikerült megállapodnia a társtulajdon jogokról elkerülve és igy a borítékozást.

Íme:


Bővebben...

Giovinco hazatér!

Sebastian Giovinco visszatér Torinóba miután Marottának sikerült megegyeznie a Parmával az apró termetű támadó ügyében.

 


Bővebben...

Címkék:

A nyári felkészülés programja

A Juventus a hivatalos oldalán jelentette be hogy idén Châtillon-Saint-Vincent lesz a nyári felkészülési tábor helyszine. A tervek szerint 12 napot fognak ott tölteni Conte mester fiai. Július 12-én érkeznek és július 23-án térnek vissza Torinóba a főhadiszállásra, addig az edzéseket Val d’Aostában fogják tartani.

 

Az eddigi program:

Július 21 - Felkészülési meccs

World Football Challenge 2012:

Július 28. – D.C. United (MLS) vs Juventus (Serie A) – RFK Stadium

Július 31. – Juventus (Serie A) vs Paris Saint-Germain (Ligue 1) – Olympic Stadium

Augusztus 5. – Real Madrid (La Liga) vs Juventus (Serie A) – Sam Boyd Stadium

 

Címkék:

Az új idegenbeli mez!!

A Juventus a hivatalos oldalán mutatta be, a Nike által készített új 2012/2013-as idegenbeli mezt!

 

 

 

 

 

 

Címkék:

Leali orvosin

Nicola Leali a Brescia 1993-as születésű kapusa hamarosan a Juventusé lehet. A Sky Sport 24 jelentése szerint a fiatal kapus jelenleg Torinóban tartózkodik ahol orvosi vizsgálaton vesz részt, majd aláírja 5 éves szerződését. A Buffon örökösnek tartott fiatal valószinűleg nem marad a Juventusnál hanem még ezen a nyáron tovább is áll egy másik Serie A csapathoz kölcsönbe, hogy rendszeresen védhessen.

A Bianconeri a Barceolna és a Sporting elől halászta el Lealit.

 

 

Címkék:

Matri maradni szeretni

Miközben a Juventusnál teljes erővel azon dolgoznak hogy megszerezzenek egy sztár csatárt,addig nap mint nap újabb pletykák érkeznek arról hogy melyik jelenlegi csatárunk távozik, Vucinic kivételével. Fabio Quagliarella, Marco Borriello, Alessandro Matri és még Simone Pepe is mindennap felmerül mint lehetséges támadó. A mai nap folyamás a Juventus 32-ese, Matri megszólalt ez ügyben és cáfolt mindenféle pletykát. Matri a SportItaliának nyilatkozott:

"Nem megyek sehova, maradok a Juventusnál, és most jelenleg pedig élvezem a nyaralást és a szabadságomat."

 

 

Matri idén gólkirály lett a Juventusnál 10 góllal és többek közt a Zenit és a Fiorentina is szivesen látná.

 

 

Címkék:

Mi lesz Mottával?

Marco Motta az Olasz foci egyik régi ígérete visszatért Torinóba miután lejárt a kölcsönszerződése a Catania csapatánál. De valószinűleg csak átutazóba térsz vissza miután biztos hogy távozik a csapattól mivel Antonio Conte nem számol vele. 

 

 

Több élvonalbeli csapat is érdeklődik a szélsővédő iránt, többek közt az Atalanta, velük szivesen elüzletelné a Juventus Pelusora vagy esetleg a nagy tehetségnek tarott, Manolo Gabbiadinire. Jelentések szerint a Catania is szivesen megtartaná vagyis végleg leigazolnál, a Bologna érdeklődéséről is lehet hallani. Szóval Motta visszatért, valószinűleg csak egy rövig időre mert szerencsére akadnak olyan csapatok amelyek elvinnék az ex-Római védőt.

 

 

Címkék:

Melo és Ziegler

A pletykák után az elmúlt órában megerősítés érkezett Törökországból miszerint megegyezett a Juventus a Fenerbache csapatával, Reto Ziegler vételárában. A Spor.Mynet jelentései szerint a Boszporusz partiak élnek az opciós jogukkal és 4 milliós ajánlatot tettek a Bianconerinek, erre rá is bólintottak Torinóban, igy semmi akadálya nem maradt a svájci bekk végleges maradásának. Az elkövetkező napokban várható a hivatalos bejelentés.

 

 

Nincs még döntés a másik Törökországban játszó kölcsönjátékosunkról. Tegnap lejárt a Galatasaray opciós joga igy a középpályás ideiglenesen visszatér Torinóba. A Napoli a hírek szerint érdeklődik a brazil iránt, és Melonak is tetszik Nápoly és a város csapata is. A török ​​Spor.Mynet szerint a Corinthians is beszállt a Meloért folyó harcba és a weboldal jelentései szerint a brazil klub kész lenne felajánlani az elkövetkező órákban 10 millió eurót a Juventusnak a játékjogért. Ez valószinűleg elég is lenne a Bianconerinek hogy rábólintsanak az ajánlatra, a kérdés hogy Felipe Melo mit szeretne mert egy mai nyilatkozatában kijelentette hogy még nem áll szándékában hazatérni. Hamarosan minden kiderül....

 

Címkék:

Gazzetta - Isla és Asamoah orvosija

A La Gazzetta dello Sport mai kiadása szerint, ezen a héten hivatalos lehet a két Udinei játékos kölcsönvétele. A lap szerint külön-külön szerdán és csütörtökön érkeznek Torinóba orvosi vizsgálatra, a vizsgálat különösen fontos a Chilei esetében miután gyógyulófélben van a februári térdsérüléséből. Tehát további részletek hamarosan, szerdán és csütörtökön.

Címkék:

Őrült ajánlat Cavaniért!

A Juventus ezen a nyáron igazolni akar egy igazi nagy nevet, a legtöbbet emlegetett játékosok Higuain, Van Persie, Damiao és Edinson Cavani aki Conte személyes kedvence. A Napoli csatárának De Laurentiis meg is kéri az árát, 40 millió alatt szóba sem áll senkivel.

 

 

Ezt az összeget a Juventus valószinűleg nem tudná kifizetni és valószinűleg nem is akarják kifizetni, ezért Marotta azt találta ki hogy felajánlanak a Napolinak 15 millió eurót, mellé Alessandro Matri játékjogát és a legújabb Napoli kiszemeltet Felipe Melot akire nem számítanak Torinóban.

Remélhetőleg ez az ajánlat majd felkelti a Napoli és De Laurentiis figyelmét és elgondolkodnak rajt.

Conte döntött

Antonio Conte eldöntötte hogy kit kér a védelem megerősítésére. A Juventus edzője a Rubin Kazany védője mellett Salvatore Bocchetti mellett tette le a voksát. Az olasz védő aki tud belső és balszélső védőt is játszani 2010 óta erősíti az Orosz csapatot és jelentések szerint 10 millió euró körüli összegért válnának meg tőle.

 

 

Alternatívákban sincs hiány miután kiderült hogy a Juventus 11 milliós ajánlatot tett a Portonak Rolandoért de a Portugálok 15 milliót szeretnének érte. És ott van még másik két lehetséges név, az egyik a Cagliari védője Davide Astori a másik pedig az Atalanta bekkje Federico Peluso.

Címkék:

A Juventus Primavera a NextGen Series-en

Egy új és lenyűgöző kaland kezdődik tavasszal a Bianconeri fiataljai számára. A Primavera alakulat részt vesz a NexGen Series következő 2012/2013-as kiírásán vagyis az ifjúsági Bajnokok Ligájának nevezett tornán.Európa legjobb utánpótlás csapatai 6 négyes csoportban fognak szerepelni.

 

"A Juventus részt fog venni a következő NextGen tornán és nagyon örülünk hogy meghívtak minket erre a tornára. A fiúk minden tőlük telhetőt megfognak tenni hogy tisztességesen helyt álljanak" - fejezte be a mondandóját Giovanni Rossi a Juventus ifjúsági szektorának vezetője.

 

A Bianconeri a második csoportban szerepel majd ahol a Manchester Cityvel a PSG-vel és a Fenerbahceval kell majd megmérkőznie.

 

 

NextGen Series 2012/13-as kiírásának csoportjai:

 

1. Csoport: FC Barcelona, Tottenham Hotspur, Olympiacos, Vfl Wolfsburg. 

2. Csoport: Manchester City FC, Juventus FC, Paris Saint-Germain, Fenerbahce.

3. Csoport: Chelsea FC, AFC Ajax, CSKA Moszkva, Molde FK.

4. Csoport: Arsenal FC, Athletico Bilbao, Olympique Marseille, RSC Anderlecht.

5. Csoport: Liverpool FC, Borussia Dortmund,Internazionale, Rosenborg BK.

6. Csoport: Sporting Lisszabon, Celtic FC, Aston Villa FC, PSV Eindhoven

 

Az előző kiírást az Internazionale fiataljai nyerték, az akkori edzőjük Andrea Stramaccioni ma már az Inter felnőttcsapatának a vezetőedzője.

Címkék:

Vidal: Erről álmodtam

"Erről álmodtam hogy visszatérek a válogatottba. Találkoztam a társaimmal és nagyon jó volt, ez a hét tökéletesre sikerült. Most kell egységesnek lennünk mert a következő meccsek nagyon fontosak lesznek."

A Juventus fáradhatatlan középpályása most tért vissza a válogatottba miután eltiltották amiért egy átmulatott éjszaka után késve és nem teljesen józanul ért vissza a válogatott edzőtáborába.Most viszont visszatért és az ő góljával győzték le Világbajnoki selejtezőn a Boliviai válogatottat!

 

Íme a gól:

 

Címkék:

Del Piero Argentinában?

Miután elutasított több ajánlatot, Del Piero azon gondolkodik hogy Argentinába igazol és csatlakozik a régi játsztótársa mellé a River Plateban.

"Szivesen játszanék Argentinában hisz a latin foci az ami hozzám a legjobban illik, a Boca és a River is egy egyaránt magasan jegyzett csapat. Még nem döntöttem el hogy hol folytatom de nem zárom ki ezt a lehetőséget sem. Minden lehetőséget alaposan mérlegelek."

Tehát nem kizárt hogy Argentinában újra összeáll az egykori zseniális Del Piero-Trezeguet csatárpáros.

Címkék: