Hatharom / Blog / Bejegyzések
Horvát Kupa, elődöntő
A Horvát Kupa elődöntőjében a mai első meccsen a Dinamo Zagreb fogadta az RNK Splitet. Meglepetés nem volt, a papírforma érvényesült, a...

A Horvát Kupa elődöntőjében a mai első meccsen a Dinamo Zagreb fogadta az RNK Splitet. Meglepetés nem volt, a papírforma érvényesült, a zágrábiak simán átlépték a splitieket, sikerült a vendégeket 6 góllal (!!!) kitömniük. Az első a 26. percben érkezett, Ćopić lőtte. (1:0) A másodikra a 37. percig kellett várni, Hodžić lőtt rá, a labda a kapufán megpattant, onnan perdült be a gólvonal mögé. (2:0) A gólzápor a második félidőben folytatódott, az 51. percben Guilherme lövése találta telibe a keresztlécet, a lepattanó labdát a spliti védő nagyon rosszul kezelte le. Hodžić csak erre várt, az elguruló labdát bevágta a hálóba. (3:0) A 65. percben újra Guilherme passzolt, Hodžić újra belőtte, most fejjel. (4:0) A 78. percben ismét Ćorić iratkozott fel a góllövők listájára, a lövése a kapufáról vágódott a hálóba. (5:0) A kegyelemdöfés pedig a 80. percben érkezett egy 11-es formájában: Hodžićot buktatta a splitiek védője a 16-oson belül, a büntetőt a sértett lőtte. (6:0)

 

A másik meccsen a Rijeka fogadta az Osijeket. Itt sem vesztegették az idejüket a hazaiak: Matei a 8. percben beívelt, Gavranović pedig kihasználta az általános kavarodást és belőtte a Rijeka első gólját. (1:0) A 23. percben szögletet kapott a Rijeka, Andrijašević tolta tovább a lövést fejjel, Gavranović pedig belőtte. (2:0) A második félidőben Mišić kapta a labdát és küldte tovább Žutának. A hosszú hajú macedón már ívelte is be középre, ott pedig ismét Gavranović érkezett és lőtte be a kapuba kíméletlenül. (3:0) Az eszékiek a 74. percben tudtak szépíteni: az ukrán Lopát buktatta Kulušić a 16-oson belül, nem is volt kérdés a 11-es. Perošević állt a labda mögé és a vetődő Prskalo mellett belőtte. (3:1) Aki szeretné megnézni a meccs összefoglalóját, az itt, ezen a linken megteheti, az oldal nem engedi a videó beágyazását.

A mesterhármast lövő Gavranović (17-es)

 
Posted by NK Rijeka on Wednesday, March 1, 2017

 

 

A visszavágó dátuma március 15.