Hatharom / Blog / Bejegyzések
Arena Kupa és felkészülési meccsek (Dinamo Zagreb, RNK Split)
Az Arena Kupában ma a Cibalia és a Lokomotiva Zagreb csapott össze. A zágrábiak nyerték a mérkőzést 2:0-ra, a gólokat Mihaljević (19.)...

Az Arena Kupában ma a Cibalia és a Lokomotiva Zagreb csapott össze. A zágrábiak nyerték a mérkőzést 2:0-ra, a gólokat Mihaljević (19.) és Stolnik (87.) szerezték. Néhány kép a meccsről:

Cibalia - Lokomotiva Zagreb

Cibalia - Lokomotiva Zagreb

Cibalia - Lokomotiva Zagreb

(képek: Facebook/HNK Cibalia Vinkovci)

A Dinamo Zagreb az ukrán Dnipro csapatával játszott egy barátságos mérkőzést. A zágrábiak 3:1-re megnyerték a találkozót. Az első gólt még az ukránok szerezték (Dovbyk a 9. percben), de Gojak a 38. percben kiegyenlített. Az 53. percben vette át a vezetést a Dinamo Machado góljával, végül Pavičić a 88. percben beállította a végeredményt. 

A mérkőzés összefoglalója:

Az RNK Spilt a bosznia-hercegovinai Čitlukba utazott és ott találkozott a Metallerghe csapatával. 2:2 lett a mérkőzés végeredménye, a splitiek mindkét gólját a próbajátékon lévő Ivo Jovanović szerezte, az elsőt a 35., a másodikat a 40. percben. A Metallerghe a második félidő 70. percében szépített Dilberović találatával, végül a 77. percben Vidović büntetőből kiegyenlített.

RNK Split - Metallerghe

RNK Split - Metallerghe

RNK Split - Metallerghe

(képek: dalmacijanews.hr)

Egy átigazolási hír: Ivan Čeliković elhagyta az Inter Zaprešićet és a macedón Shkendijához igazolt. Közben a Hajduk Split csapata megérkezett a törökországi edzőtáborba és el is kezdték a munkát; az alábbi videókon Futács Márkó brillírozik.

 
Marko Futacs gol

Najljepši potez današnjeg poslijepodnevnog treninga. Powered by Marko Futacs! #HŽV

Posted by HNK Hajduk Split on Tuesday, January 24, 2017

 

 

Ako ste mislili da ste već vidjeli najbolji potez Futacsa na poslijepodnevnom treningu...#HŽV

Posted by HNK Hajduk Split on Tuesday, January 24, 2017

 

Az NK Istra 1961 pedig szerencsésen megérkezett az Egyesült Államok-beli Arizonába; a nap süt, pálmáfák vannak, az élet szép, puszilnak mindenkit.

 

Savršeno za pripreme 💪💪💚💛 #sunce #toplo #istra1961 #pripreme2017usa #casagrande #arizona

A photo posted by NK Istra 1961 (@nkistra1961pula) on