Hatharom / Blog / Bejegyzések
Arena Kupa és felkészülési meccsek (Rijeka, Osijek, Istra, RNK Split)
Szombaton elkezdődött az Arena Kupa. A Cibalia 1:0-ra kikapott a szombathelyi Haladás ellen. A gólt Gajdos szerezte az 54. percben. Itt van összefoglaló a...

Szombaton elkezdődött az Arena Kupa. A Cibalia 1:0-ra kikapott a szombathelyi Haladás ellen. A gólt Gajdos szerezte az 54. percben. Itt van összefoglaló a mérkőzésről:

A nap második meccsén a Lokomotiva Zagreb és a Koper csaptak össze. A zágrábiak 2:0-ra győztek, a gólokat Majstorović és Grezola lőtték.

Képek a mérkőzésről: kék csíkosban a Zagreb, sárgában a szlovének

Lokomotiva - Koper

Lokomptiva - Koper

Lokomotiva - Koper

(képek: Facebook/ArenaSports.eu)

Vasárnap (22-én) az Inter Zaprešić és a Slaven Belupo játszottak. A koprivnicaiak 2:1-es vereséget szenvedtek az Intertől. Gólszerzők: Mamut (10., 67.), ill. Bogojević (15.).

Fotók a meccsről: kékben a Slaven, sárgában az Inter

Inter - Slaven

Inter - Slaven

(képek: Facebook/Nogometni Klub Slaven Belupo)

 

A szombati edzőmérkőzésen az NK Rijeka 4:0-ra győzött a szlovén 2. ligás Triglav Kranj ellen. Gólszerzők: Andrijašević (24.), Črnić (69.), Kovačević (72.), Turčin (79.). A mérkőzés összefoglalója:

 

Az Osijek a 3. ligás Neretvanac csapatával játszott és győzött 6:0-ra. Gólszerzők: Škorić (9.), Ejupi (28.), Perošević (47., 86.), Knežević (60., 76.).

Neretvanac - Osijek

(kép: nk-osijek.hr)

 

Az NK Istra 1961 a szlovén 3. ligás ND Iliriját fogadta. A hazaiak 3:1-re győztek. Gólok: Gržan (40. - 11-es), Stepčić (42.), Roce (83.), ill. Urtelj (90.)

Teljes citromsárgában az Istra a zöld-fehér csíkos Ilirija ellen

Istra - Ilirija

Istra - Ilirija

Istra - Ilirija

(képek: Facebook/NK Istra 1961)

 

Az RNK Split a 3. ligás NK Val csapatával játszott és nyert 4:0-ra. Gólszerzők: Ugrina (11.,), Grubišić (14.), Jovanović (57.), Jukić (90.).

RNK Split - Val

RNK Split - Val

(képek: dalmacijanews.hr)

 

Végezetül pedig néhány apró érdekesség: a Dinamo Zagreb csapata 19-én hazajött Rovinjból, de éppen csak annyi időre, hogy leadják a szennyest, szombaton már utaztak is a törökországi Antalyába. Szerencsésen megérkeztek, a munka pedig serényen folyik.

 

⚽️😎💪🏻 @dominiklivakovic40 #dzg #dinamo #zagreb #hrvatska #football

A video posted by GNK Dinamo (@gnkdinamo) on

 

Itt pedig egy rövid betekintés a Hajduk Split egyik edzésébe.