Hatharom / Blog / Bejegyzések
Felkészülési mérkőzés: Istra 1961 - Beijing Renhea 3:1
A horvát bajnokság csapatai közül az Istra 1961 volt az első, aki felkészülési mérkőzést játszott az idén. Ők a kínai...

A horvát bajnokság csapatai közül az Istra 1961 volt az első, aki felkészülési mérkőzést játszott az idén. Ők a kínai másodosztályú Beijing Renheával csaptak össze. A kínaiak - valamiért - az ificsapatukkal álltak ki a pulaiak ellen, cserébe az Istra is a fiataljaikkal vonult a pályára, illetve a próbajátékon lévő játékosokat is bevetette. Az első gól a 33. percben érkezett, az Istra játékosa, Albadavvi lőtte. A kínaiak öt perc múlva kiegyenlítettek egy kontratámadásból (Shuai Wei volt a gólszerző). Az Istra végig fölényben játszott, a Renheának alig voltak támadásai. Az 52. percben Albadavvi visszaszerezte a vezetést (2:1), végül a 71. percben Jokić állította be a végeredményt (3:1). Itt van pár fotó a mérkőzésről.

Istra 1961 - Beijing Renhea

Istra 1961 - Beijing Renhea

Istra 1961 - Beijing Renhea

(képek: Facebook/NK Istra 1961)

A horvát válogatott kikapott a kínaiaktól a Chinese Cup-on, így a negyedik helyen végzett. A mérkőzés 36. percében Luka Ivanušec megszerezte a vezetést a horvátoknak, ezzel ő lett a válogatott legfiatalabb gólszerzője a 18 évével, 1 hónapjával és 19 napjával. A kínaiak a 89. percben egyenlítettek ki - 1:1 lett a végeredmény, jöhetett a 11-es párbaj, amit a kínai válogatott 5:4-re nyert. Itt egy rövid összefoglaló a mérkőzésről:


China 1 - 1 Croatia (Pen 4-3) (14.01... by videosansebastian

 

A Hajduk Split közzétette a pontos - és immár valószínűleg végleges - menetrendjét a törökországi edzőtáborról.

 

Nakon dva tjedna poljudskih priprema, Bijeli sele u toplije krajeve...#HŽV

Posted by HNK Hajduk Split on Saturday, January 14, 2017