Hatharom / Blog / Bejegyzések
Az első oh ba+ nap (ami végül azért pluszos lett)
Pre game nem ment el a poszt de égi jelnek kellett volna venni Na szóval gyanús kellett volna hogy legyen hogy szalad felfelé az odds de hiába néztem...

Pre game nem ment el a poszt de égi jelnek kellett volna venni

Na szóval gyanús kellett volna hogy legyen hogy szalad felfelé az odds de hiába néztem mindenféle nyilvános fórumokon semmi egyértelmű oka nem volt. Aztán az 5dik percben meg már 0-14 zseniális. Az 1es szál el is szállt.

Hogy a szilveszteri bulira maradjon esély apróval megtettem a Juve-Milant döntetlenre és a 82dik percben cash outoltam is. A 3.5es odds jobban esett volna de így is szépen csillog az a 2.42 ;-).

Így viszont ha a nyereményt hozzácsapom a 2-es szál jelenlegi összegéhez akkor van 40$, azt már sokszor megtanultam hogy a sportfogadás nem arról szól hogy kié nagyobb szerszám, hanem hogy ki tud józanabban fogadni, úgyhogy  inkább visszamegyek a kezdő mezőre mindkét szálon.

A 3as szálon egy kicsit alacsonyabb oddson ment ma egy fogadás, de bejött.

A 4-es szál is elindult ma egy kombival az első meccs simán jött a második meccs a félidőben 2-0 ide. Az első játszik az utolsóval remélem nem történik csoda a második félidőben 

Nem történt csoda 4-1 lett a vége.

Sajnos nem engedte szerkeszteni a bejegyzést mobilról pedig volt egy nagyon jó kis inplay tipp az első szálra 70dik perc környékén már értékelhető is volt az odds.

Szóval a nap zárása:

Napi zárás
Dec 23
Szál Összeg
1-es szál 33.34
2-es szál 20
3-as szál 52.63
4-es szál 35.64

(A 42 dolláros bukó is belefért a napba mert a többi szálon jött 47 felett. )