Hall of Football

Európa Liga - előzetes

A csoportkör 3. fordulójához érkezik az Európa Liga mezőnye. Hazai pályán a Vidi, az Atlético Madrid, és BL szintű párosítások is szerepelnek a mai kínálatban.

Legfontosabb számunkra mégis a Videoton - Basel összecsapás, hiszen egy esetleges győzelem után nagyobb esély mutatkozna a magyar csapat továbbjutására,de nem szabad elfelejteni,hogy még sok van hátra a csoportkörből,bármi megtörténhet.

 

 


Bővebben...

Címkék:

A múlt miatt nincs kézfogás !

Marcin Waszilewszki , az Anderlecht játékosa kijelentette , hogy nem fog ma este kezet a Zenit középpályásával , Axel Witsellel, mivel nem hajlandó elfelejteni a belga a középpályás brutális szabálytalanságát,mely után Waszilewszkinek körülbelül 1 évet kellet kihagynia.

 


Bővebben...

Bajnokok Ligája - kedd - összefoglaló

Nyolc mérkőzést rendeztek meg a tegnapi napon a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. Lássuk a meccsek összefoglalóit!!!

 

 


Bővebben...

Bajnokok Ligája csoportkör, 3. forduló

Kedden és szerdán kerül sor a 2012-2013-as UEFA Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójára.

a mai mérkőzések a következők:

 

NFL 7. hét - eredmények

Véget ért a 7. forduló is az NFL - ben, lássuk,hogy milyen eredmények születtek.

 

 


Bővebben...

Címkék:

Jön a videóbíró !!!

Sorozatos bírói hibák után bevezették a gólbírót,de ez sem hozott eredményt. A játékvezetők egyszerűn nem tudják megítélni,hogy a labda áthaladt-e a gólvonalon vagy sem. Gondoljunk csak a 2010-es VB-n Lampard meg nem adott góljára a németek ellen, amivel 2-2-re módosította volna az állást, ehelyett 4-1-re a németek nyertek. De említhetjük az idei EB-n Kassai Viktor és a bírói csapat hibáját is mikor John Terry sikertelenül próbálta megmenteni csapatát a góltól, a magyar játékvezető mégse adta meg a találatot. Ezt csak tetőzi,hogy az egész akció lesről indult.

 


Bővebben...

Címkék:

2013-ban 2 NFL meccs Londonban!!!

A héten Chicago-ban összeültek az Amerikai Futball csapatok tulajdonosai, és megegyeztek abban,hogy 2013-tól kezdve már 2 NFL mérkőzést rendeznek meg a londoni Wembley stadionban.

Korábban már kiderült,hogy 2013.10.27-én a San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars összecsapásra látogathatnak ki az európai szurkolók. Azonban lesz még egy mérkőzés. 2013. 09. 29. -én a Pittsburgh Steelers - Minnesota Vikings csatának is a Wembley ad otthont.

Címkék:

Vasárnapi meccsek - körkép

Vége a hétvégének,vége az európai fordulóknak. Kedden azonban Bajnokok Ligája.Nézzük hogyan hangoltak a vasárnap játszó csapatok az Európai megmérettetésekre.

 


Bővebben...

Címkék:

Újabb Arab milliárdos Európában?

2012. október 26.- án  eldől , hogy ki lesz 4 évig a Lisszaboni Benfica elnöke. Vajon tovább folytatja Luis Filibe Vieira vagy Rui Rangel lesz a befutó? Portugál pletykák szerint van még valaki aki pályázik ez elnöki székre és siker esetén elég hatásos belépőt tervez.

 


Bővebben...

Címkék:

Lionel Messi ismét rekordot dönthet!

Lionel Messi a Barcelona argentin géniusza 2012-ben ismét felállíthat egy rekordot. Méghozzá a király,azaz Pelé csúcsát döntheti meg.

 


Bővebben...

Címkék: