Hatharom / Blog / Bejegyzések
Nyolcszoros pénz, nyolc BL tippel
Kedd és szerda párban jár, ez a két nap a focibuzik nagy ünnepe, amikor is Bajnokok Ligája meccseket rendez a kedves UEFA. Az első napra, de ne izguljatok...

Kedd és szerda párban jár, ez a két nap a focibuzik nagy ünnepe, amikor is Bajnokok Ligája meccseket rendez a kedves UEFA. Az első napra, de ne izguljatok (már aki), a másodikra is, összebarkácsoltam egy jó kis nyolcas gyűjtőt.

 

 

 

A nyolcas gyűjtőből akár kisebbet is érdemes összerakni, én azonban bízom ezekben a tippekben, és így ahogy van nyomom  a gombot.

 

INDOKLÁS, VAGY MI A SZÖSZ

Szpartak Moszkva - Benfica: Az oroszok csak úgy szórják a gólokat a BL-ben, a Benfica sem ússza meg

Barcelona - Celtic Glasgow: Nemhogy országos, de bárhol a világon 1-es ez a meccs. A hendis Barca siker sem fizet sokat, de még az is nagyon tutinak tűnik.

Sahtar Donyeck - Chelsea: Kettő a Juvénak, négy a dán bajnoknak. Bomba formában az angolok, a Sahtar is bekap minimum 1-et.

Manchester United - Braga: A United kétség kívül jobb csapat mint a Braga, de néha hajmeresztőek az angolok. Most azonban odateszik magukat.

Nordsjaelland - Juventus: A dánok már a Chelseatől is megtanulták mi is az a BL, most az olasz bajnok is bemutat egy kis focit. Nincs meglepetés.

BATE Boriszov -Valencia: Vajon minden puskaporukat ellőtték már a fehéroroszok? Nem hiszem, bár nem biztos hogy a harmadik meccsükön is nyernek, de hogy a Valencia kapuját is beveszik, az tuti.

Lille - Bayern München: A bajorokat nagy szégyen érte legutóbb, ennek feledtetésére most győzni fognak, és ki látja ennek kárát? Hát természetesen a Lille. Gólszerzők: Mandzukic és Müller.

Galatasaray - CFR Cluj: A meccs amelyre a legnehezebben született tipp. És ami megszülettet az is elég ócska, de talán ez tuti. Amolyan oddsjavító.

 

 

TIPPEK

Mérkőzés Tipp Odds Eredmény
Szpartak Moszkva - Benfica Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Benfica - nem
1.30 2:1
Barcelona - Celtic Glasgow Barcelona -1,5 1.26 2:1
Sahtar Donyeck - Chelsea Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Sahtar Donyeck - nem
1.33 2:1
Manchester United - Braga Manchester United 1.33 3:2
Nordsjaelland - Juventus Juventus 1.33 1:1
BATE Boriszov - Valencia Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Valencia - nem
1.44 0:3
Lille - Bayern München +1,5 gól 1.25 0:1
Galatasaray - CFR Cluj Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
CFR Cluj - nem
1.14 1:1
    8.01