Hatharom / Blog / Bejegyzések
Megújult kommentrendszer vár a hatharom.com-on
Újabb lépcsőhöz érkezett a kommentrendszer fejlesztése a hatharom.com-on. A sikeres tesztfázis után teljes egészében bevezetésre...

Újabb lépcsőhöz érkezett a kommentrendszer fejlesztése a hatharom.com-on.

A sikeres tesztfázis után teljes egészében bevezetésre került a Hatharom.com oldalán a Disqus kommentrendszer, mely a korábbi lehetőségekhez képest kecsegtető előnyökkel bír. 

Talán a legfontosabb rögtön az elején megjegyezni, hogy amennyiben be vagytok jelentkezve a hathármas felhasználónevetekkel, akkor azt felhasználva továbbra is tudtok kommentelni a Disqus rendszerében, mely lehetőséget biztosít olyan opciókra, mint bizonyos hosszászólások fel- és leszavazása, megosztása, valamint egy-egy komment egyértelműbb megválaszolására. Emellett egy helyen könnyedén elérhető egy-egy hozzászóló összes kommentje.


Akinek nincs Hathármas regisztrációja, az a meglévő Disqus regisztrációjával kommentelhet az oldalon. A Disqus használatához minössze egy emailcímre van szükség, és máris hozzászólhattok a cikkekhez. Akinek van már Disqus-regisztrációja, könnyedén kommentelhet bármelyik cikkünkhöz. A hozzászólás box jobb felső sarkában található Bejelentkezésre kattintva Facebook-, Twitter- vagy Google-profillal is könnyedén be lehet jelentkezni.


A Disqus rendszer teljeskörő használata egyben azt is jelenti, hogy a legfrissebb hírek mellett megjelenő buborékban a teljes kommentszám kerül megjelenítésre, illetve a legfrissebb hozzászólások között is listázódnak a kommentek.

A foci EB rajtjára nemcsak ezzel az újítással, hanem egy remek promócióval is készültünk. Nagyszabású ingyenes tippjátékunkban 50 értékes tágynyeremény vár gazdára közel egymillió forint összértékben. Ha még nem tetted volna meg, látogass el a tippjáték felületére, ahol könnyedén leadhatod tippjeidet, valamint tekintsd meg EB 2016 oldalunkat is, ahol minden érdekes információt megtalálsz a franciaországi kontinenstornával kapcsolatban.

Jó kommentelést és kellemes időtöltést kívánunk a Hatharom.com-on az EB alatt is!