Hatharom / Blog / Bejegyzések
Biglia nem olyan bztos hogyérkezik!
A legfrissebb hírek szerint viszonylag nagy a különbség a Milan ajánlata és a Lazio igénye között, így egyáltalán nem...

A legfrissebb hírek szerint viszonylag nagy a különbség a Milan ajánlata és a Lazio igénye között, így egyáltalán nem biztos Lucas Biglia érkezése.

A piros-feketék hetek óta érdeklődnek a fővárosi együttes argentin válogatott középpályása, Lucas Biglia iránt, azonban a feleknek még mindig nem sikerült megállapodniuk egymással. A Sky Sport Italia szerint a Lazio erősen kitart szándéka mellett és legalább 20 millió eurót kér Bigliáért, a Milan viszont 13-15 millió eurót hajlandó fizetni, tekintve a játékos életkorát és azt, hogy a szerződése egy év múlva lejár, így 2018 nyarán szabadon igazolható lesz.

A MilanTV beszámolói szerint jelenleg nagy a különbség a felek között, ugyanis Claudio Lotito (a Lazio elnöke – a szerk.) és Marco Fassone sem enged. Közben a Mediaset azt állítja, hogy a piros-feketék a 15 millió eurós összeg mellé hajlandó felajánlani Riccardo Montolivo játékjogát a 31 éves középpályásért. Amennyiben a felek nem jutnak egyezségre, akkor a Milan más kiszemeltek után nézhet.

A hírek szerint az egyik célpont a Paris Saint-Germain középpályása Grzegorz Krychowiak lehet.