Hatharom / Blog / Bejegyzések
AC Milan - Udinese
AC Milan - Udinese Kezdés: 15:00, Vasárnap A 7. fogadja a 8.-at a Serie A 13. fordulójában. A Milan először is rengeteg döntetlent játszik (6) az...

AC Milan - Udinese

Kezdés: 15:00, Vasárnap

A 7. fogadja a 8.-at a Serie A 13. fordulójában. A Milan először is rengeteg döntetlent játszik (6) az utolsó 6 meccséből 4-szer végzett döntetlenre, az Udinese a kezdeti jó játék után kisebb gödörbe került, utolsó 6 meccséből 5 pontot szerzett, mondjuk a Milan is csak 7-et. Nemzetközi szerepléssel egyik csapatnak sem kell bajlódnia, a bajnokságba fektethetik minden energiájukat. Az Udinese esetében nagyon sok függ Di Nataletól, kár is tagadni, hogy rá épül a játék, ha neki nem megy, akkor az Udinének se megy. Az egymás elleni meccseik elég érdekesek, döntetlen az elmúlt 6 meccsen nem született, de mégis, mindegyik alkalommal csak 1 gól volt a két csapat között, tehát most sem várható nagy különbség. Az Udinese borzalmas formában van, de számomra ez a Milan sem túl meggyőző eddig.

Kire kell figyelni?

A kanadai táblázaton egyaránt 8-8 egységgel álló Hondára, és Jeremy Menézre, de El Shaarawy is dobálgatja az asszisztokat.

Az Udinese mint már írtam Di Nataléből áll, aki eddig 7 gólt szerzett és 3 gólpasszt osztott ki. Théréau 4 góllal áll jelenleg, ő is keresztbe tehet Inzaghi csapatának.

Jelen pillanatban nincs nagy különbség a két csapat között, ezért a +1-es hendit logikusnak tartom, az pedig már csak hab a tortán, hogy erre viszonylag jó oddsot kínálnak.

Hendikep + 1.00, Udinese (2.30)

Tét: 1.000 forint

Nyerhető: 2.300 forint

Egyenleg: