DVTK - Csáki-szektor blog

Idegenek között, itthon.

 

Jó hát nekem van egy hülye stílusom, az igaz, kicsit nyers, elismerem. Én úgy hívom, ami a szívemen, az a számon, de ti kedves barátaim, nyugodtan hívjátok csak kinyilatkoztatásnak, ha úgy tetszik. És akkor most megint kinyilatkoztatok. Úgy gondoltam írok egy posztot a kósza gondolatból, de túlságosan fáradt vagyok hozzá mostanában. Később kommentben gondolkoztam, wolf bejegyzéséhez, ami veszett jól sikerült. Innen is gratula. Aztán mégis csak poszt lett belőle. Akit érdekel olvassa, akit meg nem, az lapozzon…

 


Bővebben...

Címkék:

Fittség.

 

Két forduló alatt lehullt a lepel a királyról. A pályán mutatott teljesítmény szöges ellentétben van az idény előtti nyilatkozatokkal. Kiírtuk magunkat a dobogóra esélyes csapatok közül. Edzőnk szerint a téli alapozás alatt sokat fejlődött labdarúgóink nem bírják a mérkőzésterhelést. Vannak-e mélyebb okai ezen jelenségnek? Lehet-e más módon is felkészülni a bajnokságra, mint amivel Diósgyőrben kísérletezünk?
 
 

Bővebben...

Címkék:

Csányi Sándor úr részére.

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Követeljük, hogy meghallgasson minket! A követelés célja nem más, hogy mi alsóbbrendű állampolgárok - továbbiakban szurkolók - megkapjuk, ami jár nekünk! Elegünk van már abból, hogy mindenféle személyiségi jogainak vannak és arcátlanul bármerre mehetünk, amerre csak visz az utunk. Nem tűrjük továbbá, hogy számunkra feliratozott kényelmes széket biztosítsanak a sportszervező cégek, karöltve kedveskedjenek a biztonsági szolgálatok embereivel, figyelmen kívül hagyva azon igényünket, hogy alkalmanként igenis vágyunk egy kis pofán vágásra. Nem tűrjük továbbá, hogy normális, törvénytisztelő állampolgárként kezeljenek minket, igenis követeljük, hogy megalázzanak, belénk rúgjanak, mindenféle kényszerítő eszközt ellenünkben alkalmazzanak, hogy ezáltal is minél több sportrendezvény barát, kultúrálatlan szórakozást nyújtó eseményen vehessünk részt a jövőben! Ezt érdemeljük.

 


Bővebben...

DVTK - Balmazújváros

 

 

Az év első mérkőzése, mégha csak felkészülési is, megmozgatta a szurkolókat. Mintegy ezer néző előtt kezdődött a találkozó. Szűk három hete kezdte a tavaszi idényre a ráhangolódást a csapat. A hírek szerint az ilyenkor szokásos fizikai alapozáson vannak túl csak a srácok. A mutatott játék alapján ebben bízhatunk, mert a játékelemekben, főleg azok megvalósításában nem sok újat láttunk. Bő egy hónap áll rendelkezésre a taktika csiszolására, erre szükség is lesz. Mégsem volt haszontalan ez a találkozó, hiszen  rögzíthetjük a kiindulási állapotot, a későbbiekben ehhez viszonyíthatunk, miben lesz előrelépés. Fő az optimizmus így év elején. Nézzük a némileg rendhagyó összefoglalót a meccsről.

 


Bővebben...

Címkék:

José Luque

 

 

Közismert tény, hogy Luque szerződése lejár a nyáron. Szurkolói fórumokon rendszeresen visszatérő téma, hogy mi lesz a sorsa. Az NSO a napokban bedobta ezt a témát a nagyobb nyilvánosság elé is, így  most foglaljuk össze pro és kontra az érveket, hogy mi szól a távozása vagy maradása mellett. Nincs könnyű dolgunk, amikor tényszerűek akarunk lenni, hiszen klubvezetésünk váltott kommunikáció terén és meglehetősen szűken csordogálnak a hírek. Ez egyrészt jó, hiszen csak tényeket közölnek, korábban néhányszor megégették magukat a várakozások gerjesztésével. Másrészt érdemi hírek híján kénytelenek a szurkolók pletykákra hagyatkozni.

 

 


Bővebben...

Címkék: