cevitamin tenisz tippjei

WTA Indian Wells: Babos - Kiick

Az előző tippem sajna nem jött, de nem is vártam tuti sikert Errranitól, amolyan 10/4 es gyenge tipp volt.Ennek ellenére nem kellett sok a győzelemhez, tie break döntő szett ...

Na de a mai mérkőzésünk, amit az  Indian Wells wta torna selejtezőjéből választottam ki: A 

Babos - Kiick összecsapást. Amit tudni lehet Babos Timiről az az, hogy inkább párosban brillírozik. Ott topp játékos, a legjobbak egyike. Egyéniben  jóval gyengébb teljesítményt nyújt. Most sérülésekkel bajlódik,derékfájdalmai miatt a páros tornát is fel kényszerült adni. A mérkőzés favoritja Babos Timi a maga 1,11 es Oddsával. Nem rá fogadunk, nem ellene, hanem a játékok számára.Az összesített játékok száma 18,5 felett remek fogatási opció lehet a mérkőzésre 1,72 oddsér. 

Ne feledjük:
Babos sérült, ráadásul női teniszről :) beszélünk ott meg bármi előfordul. Aki nézi vagy ismeri a teniszt az tudja.Előre láthatóan 22:00 kor kezdenek. 

Tehát a tippem: Összesített játékok száma  18,5 felett ODDS:1,72


 

Címkék:

Bacsinszky - Errani WTA Monterrey

Mai mérkőzésre a Mexikóban zajló tornát néztem ki, ahol Bacsinszky játszik  Erranival. Erani nyögvenyelősen játszott mostanában,de ennek ellenére nagyon jól szerepel ezen a tornán,kezd vissza térni a formájába.3 mérkőzés alatt egy szettet sem veszett,míg Bacsinszkynek 2x is döntő szettet kellet játszani, ráadásul alacsonyabban jegyzet játékosokkal szemben.Erraninak nagyon jó kontra játéka van,sok labdát üt vissza az ellenfél térfelére. Ami az oddsokat illeti: Erranira jóval magasabb,ezt nem tudom kihagyni. Errani győzelmére tippelek.

 

ODDS: 2,30

Kezdés:23:00

 

Kommenteket és véleményeket továbbra is várom


 

Címkék:

Davis kupa: Ward-Isner

16:00 játszák Davis kupa mérkőzésünket   Ward  és  Isner. Mivel a következő nagy torna a Roland Garros bő 2 hónap múlva kezdődik így teljes erőbedobással játszhatnak a játékosok.

Ward 111.  az élete legjobbja 101. hely volt. Ezzel szemben Isner jelenleg a 20. élete legjobbja 9. helyezés. Osztály különbség van a 2 versenyző között, ez a mérkőzésen is remélem ki fog jönni, pláne hogy a mezőny legnagyobb szerváit produkálja a maga 208 centiével. Ward egyébként 190cm ,a szerváit nem igazán ismerem de 28 éves,és még a topp 100ba sem került bele soha. Isnernek remek vacsora lehet.  

Frissisítés:

A mérkőzést nagy meglepetésre Ward nyerte maratoni 5 órás csatában.Persze hogy most a bogírásom kezdetén fordulhatott ez elő.

A tippem -3,5 játék(hendikep) Isner győzelem 

ODDS:1,83

 

Hozzászólást, véleményeket várom:) 

Címkék:

Tenisz: Tsurenko - Bacsinszky

Sziasztok. Ez lesz az első bejegyzésem,nem igazán osztottam meg a tippjeim eddig a nagyközönséggel,de most itt az ideje ennek is :) a sors fintorát ismerve bármit megtehetek, biztos szinte hogy nem nyer majd végül ez az első bejegyzésem na de akkor nézzük is az első mérkőzést :) 

Monterrey (Mexikó), kemény Pálya. 

 

Tsurenko  - Bacsinszky V

ODDS:1,40

Bacsinszky Magyar származású svájci teniszező. Nem túl magas 170 cm, igaz ez az ellenfeléről is elmondható aki 174 cm. Hatalmas szervák itt nem igazán lesznek,annál inkább a gyorsaság és lábmunka ami számítani fog.Mind ketten 25 évesek,és egyaránt jobb kezesek. Egyszer játszottak kemény pályán azt Bacsinszky nyerte 6-2  7-6 ra ,egy héttel ezelőtt.  Bacsinszky nagyon jó formában míg ellenfele  koránt sem brillírozik. Sima Bacsinszky győzelmet várok. 

 Frissítés:

Tsurenko  - Bacsinszky 1-2 Nyert :) 

 

 

Címkék: