Hatharom / Blog / Bejegyzések
Itt az újabb telitalálatos, a többiekkel Husztiék toltak ki
Lendületben maradtak olvasóink, a múlt heti után újabb telitalálatos szelvény született a hatharom.com és az Eurosport közös...

Lendületben maradtak olvasóink, a múlt heti után újabb telitalálatos szelvény született a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-játékában, öten pedig csak egy tippet hibáztak el. A szerkesztőségek között továbbra is szoros a verseny, mindössze egy egységnyi a kommentátorok előnye.

A Stuttgart és a Nürnberg döntetlenjével rajtolt a 10. forduló, a svábok zsinórban harmadszor, a vendégek másodszor ikszeltek. A nürnbergiek  - ahol debütált a kispadon Gertjan Verbeek - már hét egypontos meccsnél tartanak, ami rekord a mezőnyben.

A Hertha a címvédő ellen is igazolta, nem a véletlennek köszönheti menetelését. Ugyan a berliniek kikaptak 3-2-re kikaptak, de vezettek az Allianz Arénában. "A Hertha volt eddig a legerősebb ellenfelünk" - mondta Pep Guardiola, a bajorok vezetőedzője.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A 143. Ruhr-vidéki rangadó dortmundi győzelemmel zárult, a Borussia 3-1-re nyert Gelsenkirchenben. Szalai Ádám végig pályán volt a hazaiaknál, csapata a BL után (0-3, Chelsea) után a bajnokságban is súlyos vereséget szenvedett hazai környezetben. A fekete-sárgák tapadnak a Bayernre a tabellán, egy pont a hátrányuk a müncheniekhez képest.

Megszenvedett a Bayer Leverkusen az Augsburggal, Emre Can a 83. percben szerezte a győztes gólt. A Hannover négy forduló óta nyeretlen, ezalatt egy pontot gyűjtött, most a Hoffenheim ütötte ki Huszti Szabolcs együttesét, amely először kapott ki otthon az idényben. Nem megy a Frankfurtnak és a Werdernek sem, előbbi öt, utóbbi négy kör óta képtelen győzni.

A Mainz viszont hatmeccses nyeretlenségi szériáját szakította meg, ehhez a Braunschweig ideális ellenfél volt. A forduló legviccesebb mérkőzése címet pedig a Freiburg-Hamburg találkozó érdemelte ki, egészen pontosan Oliver Baumann, a hazaiak kapusa a hét "lúzere". A portás volt a HSV tizenkettedik játékosa, mindegyik kapott gólban vastagon benne volt.


Az Eurosport és a hatharom.com különversenyében heten is hat találatos szelvényt produkáltak, sportinsider adta le legkorábban a tippjeit. Egy ponttal jobbak voltunk az Eurosport kommentátorainál, ennek köszönhetően összetettben is egy egységnyire csökkent hátrányunk. Összesítésben obivan61 visszaelőzte HBI-t.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 587-en tippeltek, megszületett a harmadik telitalálatos szelvény! Panther nevű felhasználónk nem hibázott, kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat mezét nyerte meg! Öten csak eggyel trafáltak mellé, közülük négyen a Hannover-Hoffeinhem meccsen nem vártak vendégsikert.

Következik a 11. forduló, a nagyokra könnyűnek tűnő megmérettetés vár, a Bayern a Hoffenheimhez, a Leverkusen a Braunschweighez látogat, a Dortmund a Stuttgartot fogadja. November 1., azaz péntek 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!