Hatharom / Blog / Bejegyzések
A Bayern és a Bayer miatt szívhattuk a fogunkat
A Bayern München és a Bayer Leverkusen kibabrált a legtöbb tippelővel, héttalálatos szelvénnyel lehetett nyerni a hatharom.com és az Eurosport...

A Bayern München és a Bayer Leverkusen kibabrált a legtöbb tippelővel, héttalálatos szelvénnyel lehetett nyerni a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékában. A hatharom.com csapata két ponttal jobb volt az Eurosportos kollégáknál, ismét csökkenteni tudtunk hátrányunkon a két szerkesztőség közötti különcsatában.

A forduló nyitómeccsén a Schalke biztosan nyert a Hertha ellen (2-0), Szalai Ádám szűk húsz percet kapott a gelsenkirchenieknél. A berliniek jó ideje gödörben vannak, egymás után negyedszer kaptak ki, hat kör óta nem tudnak győzni.

A már bajnok Bayern München tartalékos felállásban 3-3-as döntetlent játszott a vendég Hoffenheimmel. Nem okozott meglepetést, hogy Josep Guardiola vezetőedző pihenőt adott több kulcsemberének. A bajor sztárcsapat zsinórban 19 győzelem után "botlott" a Bundesligában, a szezonban harmadszor ikszelt. Legutóbb 2011 februárjában fordult elő, hogy a bajorok kapuját háromszor bevette az ellenfél, akkor a Dortmund volt a tettes. A Hoffenheim most hússzor eltalálta a 2012-ben éppen a sinsheimiektől érkezett Tom Starke kapuját, ez sem mindennapos az Allianz Arénában.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A Bayer Leverkusen nem tudott lendületet venni az Augsburg elleni múlt szerdai sikerből, hazai pályán egy pontot szerzett a sereghajtó Braunschweig ellen. Mivel a Wolfsburg győzött, a Gyógyszergyáriak már csak egy pont előnnyel őrzik negyedik helyüket, és az utóbbi hetek fényében nem vennénk mérget BL-indulásukra. Sami Hyypiä csapata 2014-ben mindössze háromszor hagyta el győztesen a pályát hazai porondon.

A Farkasok mellett a Borussia Mönchengladbach és a Mainz is nyert az üldözők közül, előbbi inkább álmodozhat a Bajnokok Ligájáról. A Dortmund kétgólos hátrányból fordított a Stuttgart vendégeként, a BVB mindhárom találatát Marco Reus jegyezte.

A Hannover hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Werder Brementől. A Hannover a 43. percben Huszti Szabolcs szabadrúgásával szerzett vezetést, a második félidőben fordítottak a brémaiak. Husztiék zsinórban harmadszor maradtak alul.

Ami a hatharom.com és az Eurosport különversenyét illeti, 21-19-re megnyertük ezt a fordulót, így valamicskét megint faragtunk hátrányunkon. A heti győztest is a mi csapatunk adta, maruzsai zsinórban másodszor lett a legjobb, ezúttal hat találattal. Ő a Bayern és a Bayern bajokija mellett a Hannover-Werder összecsapást hibázta el - akárcsak a szintén hattalálatos, de időben később tippelő th3PR0j3ct0r. Összesítettben változatlanul sportinsider vezet, buzma és dszekely előtt, szoros az élmezőny, a dobogón hármas holtversennyel.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 333-an adták le tippjeiket, négyen mutathatnak fel héttalálatos szelvényt. Közülük a leggyorsabban tippelő polskadots lett a forduló győztese, aki a Bayern döntetlenje mellett a Wolfsburg-Eintracht Frankfurt meccs kimenetelét nem találta el. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén a 29. fordulóval folytatódik. A legizgalmasabbnak a Dortmund és a BL-be igyekvő Wolfsburg összecsapása ígérkezik. Addig is kedden a Bayern München, szerdán a Borussia Dortmund érdekelt a BL negyeddöntőjében. Április 4., azaz péntek este 20:30-ig adhatjátok le tippjeiteket!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!