Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ezúttal Husziték voltak a totógyilkosok
Az elmúlt hétvégén a Freiburg és Huszti Szabolcs együttese, a Hannover babrált ki a legtöbb tippelővel, aminek köszönhetően már...

Az elmúlt hétvégén a Freiburg és Huszti Szabolcs együttese, a Hannover babrált ki a legtöbb tippelővel, aminek köszönhetően már héttalálatos szelvénnyel lehetett nyerni a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékában. A hatharom.com csapata egy ponttal jobb volt az Eurosportos kollégáknál, így ismét csökkenteni tudtunk hátrányunkon a szerkesztőségek közti különversenyben.

Nagypéntek miatt csütörtökön megkezdődött a 31. forduló a Bundesligában, Huszti Szabolcs együttese pedig annak rendje és módja szerint borította a papírformát és 3-2-re győzött Frankfurtban. Nagyjából már ekkor sejteni lehetett, hogy nem lesz telitalálatos a héten, amit a szombati eredmények is alátámasztottak.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Magabiztosan nyert a Borussia Dortmund a Mainz ellen - amit az egyik tippmesterünk is megjósolt -, míg a Bayern München megszenvedett Braunschweigben, de végül két gólos sikert arattak Josep Guaridola tanítványai. A Mönchengladbach ezúttal is cserbenhagyta szurkolóit és a rájuk tippelőket, hiszen a fekete-fehéreknek Freiburgban sikerült kikapniuk. Az Augsburg és a Hertha gólnélküli remije is totógyilkos volt, ráadásul igen unalmasra sikeredett a felek összecsapása. A Werder Bremen hátrányból fordítva nyert egy rendkívül kiélezett meccsen a Hoffenheim ellen, míg a Wolfsburg simán győzött Hamburgban, így a Farkasok továbbra is a Bajnokok Ligájáért, míg a kikötővárosiak a kiesés ellen küzdenek…

Vasárnap a Leverkusen három góllal nyert Nürnbergben, igaz, lehetett volna ez fordítva is, így pedig a Gyógyszergyáriak továbbra is a BL-selejtezőt érő negyedik pozícióban vannak, míg a nürnbergiek lassan megbarátkozhatnak a másodosztály gondolatával. A Schalke ezúttal Stuttgartban hasalt el, és hiába állt be, lőtt gólt és játszott remekül Szalai Ádám, a gelsenkirchenieknek esélyük sem volt a pontszerzésre. A svábok ezzel a sikerükkel ideig, óráig fellélegezhetnek a kiesés elkerüléséért folytatott harcban, míg a Schalkénál ezzel a zakóval nagyjából biztossá vált, hogy idén a bronzérmet zsebelhetik be a Királykékek.

Ami a hatharom.com és azEurosport különversenyét illeti, ezúttal egyetlen találattal, 20-19-re nyertek a szerkesztőink, igaz, az első két helyet a televíziós kommentátorok szerezték meg. A heti győztes kapufa lett hat találattal, akit buzma és Tomihmv követ a dobogón. Összesítettben ugyanaz a helyzet, mint az elmúlt hetekben: sportinsider, buzma és Tomihmv egyformán 59-59 ponttal állnak.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Az eheti 368 tippelő közül bjani55 volt a legjobb, mivel a héttalálatosok közül - kilencen voltak - leghamarabb adta le tippjeit. Vele a Stuttgart és a Werder Bremen babrált ki, hiszen mindkét mérkőzésen vendégsikert várt. Kedves játékosunk egy általa választott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén a 32. fordulóval folytatódik, többek között olyan rangadókkal, mint a Leverkusen-Dortmund, vagy a Schalke-Mönchengladbach. A már bajnok Bayern München a Werder Brement fogadja, Husztiék pedig a Stuttgarttal csapnak össze. Április 25., azaz péntek este 20:30-ig adhatjátok le tippjeiteket!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide katintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!