Hatharom / Blog / Bejegyzések
Wozniacki elfelejtette átvenni a 300 milliós US Open nyereményét!
Az egykori világelső dán teniszező elfelejtette átvenni az amerikai nyílt teniszbajnokságon a második helyével keresett 1,45 millió...

Az egykori világelső dán teniszező elfelejtette átvenni az amerikai nyílt teniszbajnokságon a második helyével keresett 1,45 millió dolláros csekket.

Wozniacki az idei US Openen pályafutása során második alkalommal jutott be a döntőbe, ahol a győzelemre esélye sem volt barátnője, Serena Williams ellen, viszont így sem lehetett elégedetlen a teljesítményével. A mérkőzés végeztével átvette a neki járó "trófeát", majd az interjú és egyéb kötelezettségei után távozott. Egy valamit azonban elfelejtett, átvenni a második helyért járó 1,45 millió dolláros csekket. Félóra elteltével sietett vissza az USTA Billie Jean King Teniszközpontba, és kissé rémülten közölte, hogy igényt tartana az ott felejtett nyereményére...írja a Wall Street Journal.

A 24 éves dán teniszezőt nem érdekli, hogy mennyit nyer. Arról sem tudott, hogy a US Open teljesítményéért félmilliós bónuszt kapott a szponzoraitól. Azzal sem foglalkozik, hogy mennyi pénz van a bankszámláján. "Van elég pénzem ételre, vagy hogy szép cipőket vegyek." - nyilatkozta Wozniacki, aki azt is hozzátette, hogy soha nem a pénz motiválta, csak a trófeák érdeklik.

Ami biztos, hogy nincs megszorulva, hiszen évi 10 millió dollár a bevétele csak a szponzori megállapodásokból. 

Wozniacki a héten a kínai Vuhanban ütöget, ahol az egyik esélyesnek számít, azt követően, hogy több nagyágyú is búcsúzott már.