Hatharom / Blog / Bejegyzések
Djokovics apuka lesz!
A hatszoros Grand Slam-győztes Novak Djokovics twitter-oldalán jelentette be, hogy menyasszonya, Jelena Risztics gyermeket vár. A korábbi világelső szerb teniszező...

A hatszoros Grand Slam-győztes Novak Djokovics twitter-oldalán jelentette be, hogy menyasszonya, Jelena Risztics gyermeket vár.

A korábbi világelső szerb teniszező és a szemrevaló kedvese nyolc éve alkotnak egypárt, tavaly szeptemberben pedig Monte-Carlóban eljegyezték egymást. Djokovics csütörtök délután twitter-oldalán közölte az örömhírt, miszerint menyasszonya, Jelena Riszics gyermeket vár. Mivel Federeréknél is hamarosan jön a baba, így könnyen lehet, hogy 20 év múlva ismét Federer-Djokovics csatákat láthatunk majd...A génekkel biztos nem lesz probléma egyik családban sem, egyébként Risztics édesanyja olimpiai bajnok kézilabdázó volt.

Nole kiváló szezont fut, hiszen behúzta az Indian Wells-i és a Miami Masterst is, a világranglistán pedig közelebb jött Nadalhoz és jó esélye van, hogy a salakszezon végére újra világelső legyen. Monte-Carlóban nem tudta megvédeni a címét, egy kisebb csuklósérülés gyötörte, de a napokban számolt be arról, hogy nincs komoly problémája, és a május elején rajtoló madridi tornán szerepelni fog.