Hatharom / Blog / Bejegyzések
Megszületett Djokovics kisfia
A szerb média már szerdánkorán reggel beszámolt arról, hogy a világelső Djokovics felesége, Jelena Riszticsegészséges...

A szerb média már szerdán korán reggel beszámolt arról, hogy a világelső Djokovics felesége, Jelena Risztics egészséges babának adott életet. Később Twitter-oldalán a délszláv világklasszis is közölte az örömhírt.

A hétszeres Grand Slam-bajnok szerb klasszis és csodaszép kedvese nyolc éve alkotnak egy párt. Djokovics tavaly Monte-Carlóban jegyezte el Riszticset, idén nyáron pedig megtartották az álomesküvőt. A kisbaba érkezését áprilisban jelentették be. 

A kisfiú a Stefan nevet kapta.

Kíváncsian várom, hogy Nole milyen játékot mutat majd a jövő heti párizsi 1000-es tornán, hiszen az amerikai keménypályás szezonban kijelentette, hogy számára jelenleg nem a tenisz az első. Wimbledon óta nem is úgy jöttek számára az eredmények, ahogyan azt az elmúlt években megszokhattuk tőle. Nem kicsi a nyomás sem rajta, hiszen a francia fővárosban, és az idényzáró londoni világbajnokságon is ő a címvédő, és, ha nem teszi oda magát, akkor könnyedén elveszítheti a világelsőségét.