Hatharom / Blog / Bejegyzések
Amikor a Tippmix a nyerő
Most már hetek óta megfigyeltem, hogy a Tippmixen sokszor magasabb oddsok vannak, mint egy-egy kicsit csökkent oddsú meccsen. Most viszont a szokásosnál is...

Most már hetek óta megfigyeltem, hogy a Tippmixen sokszor magasabb oddsok vannak, mint egy-egy kicsit csökkent oddsú meccsen. Most viszont a szokásosnál is jobban bealudtak a Tippmix oddsmesterei.

Ma délután a hatharom.com-on is megjelent egy cikk a horvát - argentin meccsről, ahol a horvátok egy "B" csapattal állnak ki, mivel számukra jóval fontosabb a hétvégi olaszok elleni EB selejtező és arra összpontosítanak. A cikk a mérkőzésről: http://www.hatharom.com/2014/11/10/feladjak-a-horvatok-a-messiek-elleni-meccset . Látható, hogy a legtöbb fogadóirodánál 1,20 körüli oddson fogadható már csak a meccs, de éppen böngésztem a tippmix kínálatát és láttam, hogy 1,35-ért árulják (még most is a cikk írásakor) a tippet. Megnéztem és az online irodák 1,25-nél nem adnak jobb oddsot erre a meccsre, így azonnal meg is indultam a lottózóba és kihasználtam ezt az ajándékot.