Hatharom / Blog / Bejegyzések
Vasárnapi tripla
Három tipp, három sportágból. Ez lett végül a mai majdnem duplázós kombim. Darts: Micheal Van Gerwen - Dave Chisnall Van Gerwen tegnap majdnem...

Három tipp, három sportágból. Ez lett végül a mai majdnem duplázós kombim.

Darts: Micheal Van Gerwen - Dave Chisnall

Van Gerwen tegnap majdnem kiesett honfitársa Barneveld ellen, de egy remek meccsen végül 10-9-re nyert. Magas színvonalú játék folyt, remek kiszálló %-okkal mindkét oldalon. Chisnall a mindig veszélyes Throntont verte meg 10-8-ra, de ott azért egy szinttel alacsonyabb színvonalú játék folyt. Idén négyszer találkoztak, mind a négyszer a holland jött ki győztesen a meccsből. Remek formában van, hiszen EB és World Grand Prix győzelemmel érkezik, így nem is lehet kérdés, hogy tovább fog jutni Van Gerwen.

 

NFL: Seattle - Oakland

A bajnok idén egyelőre nincs csúcsformában, ráadásul megszakadt a félelmetes hazai győzelmi szériája a csapatnak a Dallas ellen. Azután a Carolina otthonában nyerni tudtak Russell Wilsonék, de ma az eddig nyeretlen Oakland ellen hasonló folytatás várható. Nincs egy súlycsoportban a két gárda, ráadásul a legutóbbi hazai vereség után illene kiszolgálni a közönséget egy könnyed győzelemmel, így legalább egy TD-os különbséget várok a Seattle javára.

 

F1 - Amerikai nagydíj

Valtteri Bottas a harmadik helyről rajtol, ami jó hír, hiszen az a pálya tisztább oldala. A pálya karakterisztikája miatt egy igazán jó előzési lehetőség van a hátsó egyenesben, ahol viszont a végsebesség a legfontosabb, így a Williams jó helyzetben van. A két Mercedes vélhetően behúzza 1-2-re a futamot, de mindkét pilótának akadtak technikai gondjai, így nincs kizárva, hogy valamelyikük alatt bekrepál az autó. Aki még veszélyes lehet Bottasra az Ricciardo és talán Massa és Alonso, de utóbbi kettő azért meglepődnék ha előtte végezne. De ha igen, akkor is a 6. helyen végez Bottas, ami a minimum elvárásom vele szemben, hiszen a fogadásom az, hogy az első hatban végez a finn pilóta.

@1,91