Hatharom / Blog / Bejegyzések
A kezdet
Cipolla néven már megismerhettetek, a hatharom.com új tippmester vagyok a Protipp rendszerben. Itt is tippeket, elemzéseket olvashattok majd tőlem, nyílván...

Cipolla néven már megismerhettetek, a hatharom.com új tippmester vagyok a Protipp rendszerben. Itt is tippeket, elemzéseket olvashattok majd tőlem, nyílván azokra az eseményekre, amikre nem tippelek a protipp rendszerben.

A blog címe arra utal, hogy mit várhattok tőlem. Gyakorlatilag minden földrészről, minden sportágból jöhet ide tipp, nem lesz semmilyen specializáció egyes sportokra. Ha látok valami érdekes meccset akkor írhatok róla legyen az olyan sport amit kevésbé követek, de valamit mégis látok benne. Nyilván ezek nem lesznek szakmailag tökéletesen alátámasztva, de nem félek, ezeknek a zöme is le fog esni. Bejegyzések gyakoriságára nem mondanák semmi konkrétat. Egy nap egynél több biztos, hogy nem lesz, de azért próbálok hetente 2-3 alkalommal legalább írni. Persze ez eseményfüggő és időfüggő is, így lehet lesznek lyukas hetek, bár nem túl gyakran reményeim szerint.