Hatharom / Blog / Bejegyzések
Augusztusi tippstatisztika
Újabb hónapot zárhatok le, kíváncsi voltam milyen eredménnyel is zártam az augusztust. A hónapot minimális profittal zártam, a...

Újabb hónapot zárhatok le, kíváncsi voltam milyen eredménnyel is zártam az augusztust. A hónapot minimális profittal zártam, a haszon +28 egység lett. Tippjeim száma ebben a hónapban csak 20-ig sikerült, ami nagyjából átlagosnak mondható, de még mindig a május viszi a prímet a 35 próbálkozással. A találati arányom az eddigi legjobbra sikeredett, 55% lett a vége. A tippek átlagszorzója az április 2,06-t nem tudta felülmúlni, de szerintem a 2,05 sem olyan rossz.

Az augusztusi statisztikát böngészve a legkedveltebbek sorozat az OTP Bank Liga volt, összesen hét tippet dobtam csatába, és végül ezt 57%-kal hoztam be a célba.

A Bajnokok Ligája volt a következő kedvenc, 4 meccsre adtam tippet, a végeredmény viszont csúfondáros, hiszen itt már -13 a profit, és 25% a találati arány.

Szeptemberben is valami hasonlóban bízom, bár ha jobban sikerül az sosem baj, de alább már nem akarok menni. A cél az összprofit pozitívban tartása, és hogy az átlag odds 2 körül mozogjon. Majd meglátjuk.