Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ismét hibázott az SZRT, fosztásra fel!
Böngészve az internetes fogadási ajánlatokat, a Tippmixpron - véleményem szerint - egy komoly hibára bukkantam, még pedig a...

Böngészve az internetes fogadási ajánlatokat, a Tippmixpron - véleményem szerint - egy komoly hibára bukkantam, még pedig a Békéscsaba-Fehérvár női kézilabda NB I-es mérkőzésen.

Békéscsaba-Fehérvár 24-22

A hazai alakulat a nyáron alaposan átalakult, gyakorlatilag a tavalyi junior-bajnokcsapat játszik az NB I-ben, kiegészítve négy-öt rutinos kézilabdázóval. Mindez a romló anyagi helyzetnek köszönhető, vagyis lényegesen gyengébb az idei Békéscsaba, mint a tavalyi. Az edzőcseréről sem feledkezhetünk meg, hiszen Avar György a férfi szakágról most áll át a nőire. Ezzel szemben a Fehérvár Bakó Botond személyében kiváló edzőt szerződtetett, éppen Békéscsabáról, vagyis jól ismeri korábbi csapatát. A roppant jó keretet - tavaly EHF-kupa elődöntőjéig menetelt a gárda - sikerült még tovább erősíteni, hiszen két szerb és japán, illetve egy horvát játékos is aláírt, a csabaiaktól érkező Csákiról nem is beszélve.

A lila-fehérek 18 gólos pofonba néztek bele Győrbe, míg a Fehérvár a Debrecent győzte le három találattal. Úgy gondolom, hogy a felek között jelentős tudásbeli különbség van perpillanat a vendégek javára - kiválóan ismerik a hazaiakat, jobban védekeznek, ami a mai kézilabdában kulcs, jobb játékosok alkotják a csapatot, stb. -, ezért szerintem könnyedén elviszi a Fehérvár a két pontot Békéscsabáról. És akkor itt jön a hiba, a Tippmixpro 1.92-es szorzót kínál a vendéggyőzelemre, míg a többi internetes fogadóirodában maximum 1.45-öt ér a Fehér sikere, ráadásul a hendikep vonalat is háromnál húzták meg a bukmékerek. Viszont van egy kis csavar a sztoriban, hiszen minimum kettes kötéssel fogadható a találkozó, így keresnem kellett az összecsapáshoz egy másik eseményt.

Spanyolország-Franciaország 52-65

A másik találkozóm pedig nem más, mint a spanyol-francia kosár negyeddöntő. Már a csoportkörben is rommá verték a házigazdák a gallokat, vélhetően ez ma sem lesz másként, bővebben egyébként itt olvashattok a mérkőzésről. Ami miatt még a spanyol sikerre esett a választásom, az nem más, minthogy a kézilabda meccs után kezdődik, és minimális téttel is jól védhető. Ám véleményem szerint ezzel a meccsel nem lesz gond, és Pau Gasolék könnyedén bemasíroznak az elődöntőbe.

A kombi szorzója: 1.98

A kombi téterőssége: 5/10

A kombit a Tippmixpron játszottam meg.