Hatharom / Blog / Bejegyzések
Férfi vízilabda Világkupa negyedik nap
A negyeddöntőket rendezik csütörtökön a férfi vízilabdázók Világkupáján Almatiban, ahol a...

A negyeddöntőket rendezik csütörtökön a férfi vízilabdázók Világkupáján Almatiban, ahol a Montenegró-Horvátország találkozóban látok profitszerzési lehetőséget.

Montenegró-Horvátország 5-6

A két válogatott mindig kiélezett, presztízs mérkőzés vív egymással. A presztízs most is meglesz, de véleményem szerint a horvát csapat minden nehézség nélkül legyőzi a montenegrói csapatot.

A felek tartalékosan utaztak el Almatiba, de amíg a Cápáknál mindössze hárman szerepeltek az Eb-n, addig ez a szám a horvátoknál nyolc fő, és Muslim, Buljubasic révén sztárjaik is vannak. Ez meglátszik a válogatottak teljesítményén, hiszen amíg a montenegróiak simán kikaptak a szerbektől és az amerikaiaktól, továbbá a nagyon gyenge Dél-Afrikát mindössze 12-4-re győzték le, addig a dalmátok az ausztrálokat és a kazahokat simán megverték, míg a Benedek-csapattal szemben alulmaradtak.

A mutatott játék is a dalmátok felé billentik a mérleg nyelvét nálam, Ivica Tucakék taktikájában megjelenik a tudatosság, na meg az, hogy nem nyaralni mentek Kazahsztánba. A horvát lapok szerint a hangulat is príma déli szomszédainknál, ráadásul a keretük is jóval erősebb. Mindezek után úgy gondolom, hogy Horvátország legyőzi Montenegrót, amit sikerült igazán jó szorzón megrakni. A Tippmix 1.89-szeres pénzt kínál a horvát sikerre, míg az interneten eddig megjelenő szorzók maximum az 1.23-at érik el...

A tipp szorzója: 1.89

A tipp téterőssége: 5/10

A tippet a Tippmixen játszottam meg.