Hatharom / Blog / Bejegyzések
Férfi vízilabda Világkupa harmadik nap
Elérkeztünk a Világkupa csoportkörének utolsó fordulójához, ahol több mérkőzés is elnyerte a tetszésemet, de sajnos a...

Elérkeztünk a Világkupa csoportkörének utolsó fordulójához, ahol több mérkőzés is elnyerte a tetszésemet, de sajnos a piac keresztül húzta egy-két helyen a számításaimat. Így egy meccset ajánlok a figyelmetekbe, még pedig az ausztrál-magyar párharcot.

Ausztrália-Magyarország 8-8

A csoportelsőség a tét a magyar válogatott számára Ausztrália ellen csütörtökön. Az óceániak eddig enyhén szólva sem teljesítettek jól, hiszen a gyengécske kazahokat csak éppen legyőzték, míg a horvátoktól viszonylag simán kaptak ki. Ezzel szemben a Benedek-csapat mind a dalmátokat, mind a házigazdákat könnyedén fektették két vállra.

Jó hír, hogy Decker Attila visszatér a kapuba ezen a fontos mérkőzésen, míg Varga Dénes gyomorrontása után vélhetően ma már kap pár percet. Így pedig a srácok nagyjából ugyanazt tudják majd hozni, mint a horvátok ellen, ami bőven elegendő lehet a Cápák ellen.

A két fél legutóbb a dubaji Világliga Szuperdöntőjében találkozott, akkor hazánk fiai 11-5-re verték az ausztrálokat. Ha most hat gól nem is, de véleményem szerint legalább négy ismét lesz közte, hiszen biztosan nagyobb fordulatszámon pörög a csapat, mint a kazahok ellen, ezen a fontos találkozón. A siker pedig azt jelentené, hogy a magyar válogatott 100 százalékos teljesítménnyel, csoportelsőként jut be a negyeddöntőbe.

A tipp szorzója: 1.87

A tipp téterőssége: 4/10

A tippet a Marathonbet-en játszottam meg.