Hatharom / Blog / Bejegyzések
Vízilabda Eb tizenegyedik nap
Ma ismét a női meccsek kerülnek terítékre, amelyek közül a magyar-spanyol találkozóban látok...

Ma ismét a női meccsek kerülnek terítékre, amelyek közül a magyar-spanyol találkozóban látok fantáziát.

Magyarország-Spanyolország 8-9

Eddig kétszer nem volt szerencsém, amikor a magyar női válogatott mérkőzésére over fogadást kötöttem, úgy vélem, hogy ma megtörik a jég, és remélem ezzel az is, hogy a Merész-lányok végre valahára legyőzik a spanyolokat az elődöntőben!

A görögök ellen egy, míg az oroszok ellen három találaton múlt a sikerem. Az első meccs az a pech kategóriába sorolható, míg az utóbbiról megtartom magamnak a véleményem, legyen elég annyi, hogy az orosz fogadóirodák 2.10-szeres szorzón hozták ki a magyarokat, kezdés előtt öt perccel pedig már csak 1.18-szoros oddsot kínáltak a Merész-lányokra...

A magyar és a spanyol csapat jól ismeri egymást, minden nagy tornán egymásba botlanak, és ami közös ezekben a találkozókban, hogy rengeteg gól van. A teljesség igénye nélkül jöjjön a legutóbbi 11 találkozó eredménysora:

A tét ezúttal is nagy lesz, de ez csak a tippem mellett szól, hiszen legutóbb is nagy volt, mégis 25 gólt hoztak össze a felek. Mégis a bíróktól függ ez a tipp, úgy érzem. Sok múlik azon, hogy mennyi kiállítást adnak, de a két csapat meccsein átlagosan 15-20 20 másodperces büntetés mindig van, aminek több, mint a fele góllal szokott végződni. Ezen kívül mind a spanyol, mind a magyar válogatott remekül akciózik, míg a védelmek könnyedén zavarba hozhatók. Ezen kívül mára jó időt jósolnak Pestre a meteorológusok, így az időjárási elemek is a tippemet segítik.

Összességében úgy vélem, hogy ez a találkozó egy adok-kapok meccsre hasonlít majd, és könnyedén összejöhet legalább 20 gól.

A tipp szorzója: 1.94

A tipp téterőssége: 4/10

A tippet a Marathonbet-en játszottam meg.