Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ez volt 2014
Eljött az év vége, ideje összefoglalni, hogyan telt a 2014-es esztendő. A Protipp-ben sikerült senior tippmesterré válnom, amivel elértem az idei...

Eljött az év vége, ideje összefoglalni, hogyan telt a 2014-es esztendő.

A Protipp-ben sikerült senior tippmesterré válnom, amivel elértem az idei évre kitűzött célom, a folytatásban pedig nem csak szeretném megtartani ezt a szintet, hanem minél nagyobb profitot szeretnék elérni.

A Protipp-felhasználóknak ezúton szeretném megköszönni bizalmukat, a pozitív és negatív kritikákat. Ám amellett sem mehetek el szó nélkül, hogy a rengeteg magyar kézilabda tippnek köszönhetően rengetegen elkezdték használni a Triobet fogadóirodát, így idén először magyar játékosok is részt vehettek az iroda adventi promóciójában, ami messze lenyomta az összes többi iroda ezen időszakára vonatkozói promóciót. Ezért hálával tartozom Nektek, hiszen az ingyenes fogadásoknak, kaszinós forgatásoknak, pénzeknek, illetve pokeres promóknak köszönhetően szép kis profitra tettem szert 24 nap leforgása alatt, amit három helyi állatmenhely támogatására fordítottam.

Ami a blogot illeti, április végén indítottam be az ALL IN-t, ahol a bő nyolc hónap alatt 71 bejegyzés született, ami véleményem szerint egy korrekt mennyiség. A bejegyzések többsége tippekről szólt, de voltak felhívásokról, hosszú távú fogadásokról és érdekességekről szóló tartalmak is. A vízilabda világesemények kifejezetten jól sikerültek, s ekkortájt sikerült egy-két olyan ajándék szorzóra lecsapni, amire álmaimban sem gondoltam, remélem Ti sem maradtatok ki a jóból.

A blognak kialakult egy nagyobbfajta olvasói közönsége, akik főleg a vízilabda események alatt volt aktívak, illetve a hosszú távú fogadásoknál - amiből ugyan egy elment, de négy még mindig él -. A támogatást, illetve a hozzászólásokat ezúton is köszönöm Nektek!

Sajnos az év végén a rengeteg tenni valóm miatt nem igazán maradt időm a blogom vezetésére, de ígérem, hogy a jövőben több bejegyzést fogok posztolni, főleg a januári, katari férfi világbajnokság ideje alatt leszek újra nagyon aktív.

Összefoglalva, személy szerint nekem kiválóan sikerült a 2014-es év, remélem aki bármilyen formában is velem tartott ugyanezt mondhatja el. Találkozunk 2015-ben, s ezúton szeretnék mindenkinek boldog, profitban gazdag Újévet kívánni!