Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ennyit ér a blokkolás…
A tegnapi magyar-horvát mérkőzéshez, ahogy láthattátok nem tüntettem fel a fogadóirodát, ugyanis ezt a fogadást a magyar állam...

A tegnapi magyar-horvát mérkőzéshez, ahogy láthattátok nem tüntettem fel a fogadóirodát, ugyanis ezt a fogadást a magyar állam által blokkolt irodában kötöttem.

Azonban kár volt, hiszen a Dárdai Palis fogadóiroda által megváltoztatott domain néven léptem be - nem használtam semmi extra beállítást, csak a hu kiterjesztés helyett mást írtam be -, ahol a befizetés és a fogadás is zökkenőmentes volt.

Hárai Balázsnak köszönhetően nyereményre tettem szert, amit a találkozó lefújása után jóvá is írt a fogadóiroda. Reggel léptem be a számlámra, és nagyjából 8:30 magasságában ki is kértem az összes pénzemet Skrill számlámra. Megdöbbenésemre már 8:45-kor a számlámon volt az összeg, minden kérdezés, és akadékoskodás nélkül kifizettek. Igaz, a történethez hozzátartozik, hogy több éve regisztrálva vagyok ehhez az irodához, és többször volt már kifizetésem.

Saját tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy eddig a blokkolás semmit sem ér, és biztos vagyok abban, hogy a későbbiekben is lesznek olyan kiskapuk, amik csak arra várnak, hogy kihasználjuk.