Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ez volt január
Eltelt az év első hónapja, ideje összefoglalni, hogy mi is történt velem januárban. Egy jól sikerült hónapon vagyok túl, már...

Eltelt az év első hónapja, ideje összefoglalni, hogy mi is történt velem januárban.

Egy jól sikerült hónapon vagyok túl, már ami a sportfogadást illeti, hiszen a Protipp-rendszerben, és a fórumon vezetett fogadási naplómban is sikerült komoly profitra szert tenni. Ezeket értékelném ki ebben a bejegyzésben.

2015. január a Protipp-ben
Tippek száma Profit Roi
52 +33,95 egység +11,87%

Szeretem, hogy ha egy hónap jól indul, s köszönhetően a Nantes-Club Franciscain mérkőzésnek, a siker megadta a lökést januárra. A folytatás felemásra sikeredett, de pár nap elteltével egy olyan zöld hullámot sikerült elkapnom, ami nyilvánvalóvá tette, hogy az év első hónapja pazarul zárulhat. Ekkor tájt nagyot kaszáltam a  Szombathely-Jászberény meccsel, későbbi periódusból pedig az MTK-Szeged, a német másodosztályú hoki vagy az Inter Zapresic edzőmeccsére emlékszem vissza szívesen.

Sajnos voltak olyan fogadások is, amik nüanszokon múltak, például az észt kosár tipp, ahol a hazaiaknak a +55,5-ös hendikep sem volt elég, sikerült kikapniuk 56 ponttal. Még ide sorolnám a Győr női kézilabdacsapatát, amely gárdával egyszerűen nem volt szerencsém. Ambros Martínék képesek voltak mindössze 13-mal legyőzni a Szegedet, pedig a Csongrád megyei alakulat úgy játszotta le a második félidőt, hogy csak egyetlen egy cseréje volt, s négy nappal korábban 29 góllal kapott ki a Ferencváros otthonában. Persze, amikor a Fradi elleni rangadóra került sor, pont egy találattal többel nyertek a Rába-partiak, mint ahogyan azt vártam volna. És akkor az olyan tippekről, mint a Brassó-Ferencváros hoki meccs, ne is beszéljünk - boxsore -...

2015. január a fórumon
Tippek szám Profit Roi
26 +18,40 egység +20,67%

A fórumon az év első hétvégéjén indítottam be naplómat, azzal a céllal, hogy az olyan tippeket publikáljam ott, amelyeket valamilyen oknál fogva nem lehet felvinni a Protipp-rendszerbe. Többnyire kombikkal apelláltam, főleg a magyar vonatkozású szelvények ültek. A Körmend januári remekléséből én is jól jöttem ki, szintúgy, mint a férfi kézilabda-világbajnokság játékosaira történő fogadásaiból. A hó végén nem volt annyira aktív, két vízilabda tippben láttam még értéket, de mindkettő elment, főleg a magyar női válogatottra történő fogadásom volt igazán peches.

Egy kis szerencsével még jobban is sikerülhetett volna a januári hónap, de összességében nem lehet okom a panaszra, aki velem tartott, s az összes tippemet megjátszotta az +52,35 egységgel gazdagodott.