Hatharom / Blog / Bejegyzések
Vízilabda Eb hatodik nap
Első nekifutásra egy mérkőzés nyerte el a tetszésemet a férfi vízilabdázók Európa-bajnokságának negyedik...

Első nekifutásra egy mérkőzés nyerte el a tetszésemet a férfi vízilabdázók Európa-bajnokságának negyedik csoportmérkőzésén. A meccs nem más, mint a nyitó találkozó, avagy a spanyol-francia ütközet.

Spanyolország-Franciaország 13-5

A spanyolok a magyarok elleni szűk vereség után a horvátoktól pontot raboltak nagy bravúrral, míg a németeket könnyedén legyőzték. Ezzel szemben a franciák három vereséget szenvedtek, igaz, a szerbekkel, a magyarokkal és a horvátokkal játszottak. A gallok az első meccsüket leszámítva nem vallottak igazi szégyent, igaz, hozzá kell tenni, hogy véleményem szerint ezen három válogatott egytől egyig lebecsülte a franciákat, hiszen tudták a csapatok, hogy csak a különbség lehet a kérdéses...

Most is fennállhat ennek a veszélye, hiszen előre borítékolható a spanyolok sikere. Azonban nem árt megjegyezni, hogy a hispánok még versenyben vannak a harmadik, továbbjutó helyért, amit könnyedén megkaparinthatnak, ám ehhez alaposan el kellene verniük a franciákat. Véleményem szerint ez benne van a meccsben, mivel Spanyolország lesz az első olyan társaság, amely az elejétől a végéig véresen komolyan veszi a meccset. Mindezek után számomra meglepő, hogy a többi irodával ellentétben a Marathonbetn mindössze 3,5-ös line-t húzott meg a meccset illetően.

Úgy gondolom, hogy a lényegesen erősebb, nagyobb taktikai repertoárral rendelkező, és a torna eddigi részében bőven jobb teljesítményt nyújtó spanyolok minden nehézség nélkül legalább négy góllal legyőzik a franciákat.

A tipp szorzója: 1.91

A tipp téterőssége: 6/10

A tippet a Marathonbet-en játszottam meg.