Hatharom / Blog / Bejegyzések
Magyar kombi péntekre
Pénteken vízilabdában, kézilabdában és kosárlabdában is mondhatni komplett fordulót rendeznek Magyarországon, így bőven...

Pénteken vízilabdában, kézilabdában és kosárlabdában is mondhatni komplett fordulót rendeznek Magyarországon, így bőven lehet választani a fogadási ajánlatok közül. A választásom egy vízilabda és egy női kézilabda mérkőzésre esett, méghozzá a Tippmixpro-n, ahol úgy gondolom, hogy alaposan elnézték a szorzókat.

Mosonmagyaróvár-Siófok 25-25

A Siófok a nyári igazolásoknak köszönhetően alaposan megerősödött, s a tabella harmadik helyéről várja a pénteki mérkőzést. A vendégek eddig kiválóan teljesítenek, hazai pályán az Érdet győzték le, míg a Győrtől mindössze hat góllal kaptak ki. Házon kívül pedig Dunaújvárosban nyertek rangadót, míg a Ferencvárosnál döntetlenre (!) végeztek. A csapat belső hármasa bivalyerős, Daniela Piedade 2013-ban aranyérmet nyert Brazíliával a vb-n, Nina Wörz vb-bronzérmes a németekkel, Szekerczés Luca pedig a Siófokot választotta a Fradi helyett, és akkor még a válogatott szélső Erdősiről, a bombáiról híres Orbánról, a kiváló képességű Suchról, Deákiról és a kapuban Pastrovicsról nem is beszéltem.

A mosonmagyaróváriak a győriek második számú csapata, tele fiatal játékosokkal, akik azért játszanak itt, hogy később az ETO-ban szerepelhessenek, ha meglesz a kellő rutinjuk és erejük hozzá. Róth Kálmán úgy fogalmazott a meccs előtt, hogy tőlük az is nagy eredmény lenne, ha ellenállásra kényszerítenék a siófokiakat. Ez szerintem is így van, hiszen a vendégek jóval erősebbek, s náluk mindenki bevethető, vagyis úgy vélem, hogy legyőzik a hazaiakat. Éppen ezért fura, hogy a Tippmixpro 1.20-szoros oddsot kínált a siófoki sikerre, míg online 1.10 alatt van a szorzó.

KSI-BVSC 8-14

Nincs egy súlycsoportban a két fél, hiszen amíg a BVSC a negyedik helyért, addig a KSI a kiesés ellen küzd a bajnokságban. Mindezt jól bizonyítja, hogy az október eleji debreceni Magyar Kupa-találkozón a BVSC 12-8-ra legyőzte a KSI együttesét.

"Véleményem szerint, hogy meg tudjuk ismételni a Magyar Kupában elért eredményt a KSI ellen, ahhoz ugyanúgy fegyelmezettnek kell lennünk. Nem gondolom, hogy könnyű meccs lenne, hiszen sikeréhes csapat, ellenünk "teher nélkül" szállnak vízbe és ez bizonyára ad nekik egyfajta lendületet, de én azt gondolom, hogy ha odafigyelünk és a hibáink számát lecsökkentjük az előző meccshez képest, akkor győztesként távozhatunk pénteken az uszodából." - mondta Borsós Endre a BVSC hivatalos Facebook oldalának.

A Vasast és a Szentest könnyedén legyőzte a kék-sárga alakulat az elmúlt napokban, s ez a KSI nem képvisel nagyobb játékerőt az előbb említett két csapatnál. Éppen ezért úgy vélem, hogy a BVSC megnyeri a pénteki meccsét, amire kiváló szorzót kínált a Tippmixpro - 1.50 -, hiszen másol ez az odds mindössze 1.15

A kombi szorzója: 1.80

A kombi téterőssége: 6/10

A kombit a Tippmixpro-n játszottam meg.