Hatharom / Blog / Bejegyzések
Női vízilabda Világkupa harmadik nap
Folytatódott a blogom negatív szériája, kedden is sikerült az egyetlen olyan tippet felraknom, ami elment, míg a másik hárommal nyertem, az...

Folytatódott a blogom negatív szériája, kedden is sikerült az egyetlen olyan tippet felraknom, ami elment, míg a másik hárommal nyertem, az eredményeket csatoltam a bejegyzés végére. A csütörtöki napon az utolsó csoportmérkőzéseket rendezik, ahol a magyar-amerikai meccsből próbálok profitálni.

Magyarország-USA 10-15

Óriási csata várható a magyar-amerikai meccsen, köszönhetően annak, hogy az amerikaiak "csak" 17 góllal verték meg a Dél-afrikai csapatot, míg mi 22-vel. A csapatok gólaránya +19, így ha a Merész-lányok nyernek, akkor pontban beérik az északiakat, és egymás elleni eredményben, továbbá gólarányba is felülkerekednek az amerikaiakon. Igaz, ha Ausztrália alaposan kiüti Dél-Afrikát - amire minden esély megvan -, akkor hármas holtverseny is lehet, így a magyaroknak alaposan helyben kellene hagyni az amcsikat.

Erre nem sok sansz mutatkozik, hiszen csütörtöki ellenfelünk remekül teljesít, kiváló kerettel van Hanti-Manszijszkban, és nem titkolt szándéka, hogy a Világliga után a Világkupát is megnyerje. Ráadásul legutóbbi három tétmérkőzésünkön rendre kikaptunk az amerikaiktól. Persze, mi is kiváló csapattal vagyunk ott Oroszországban, és nem lenne a válogatottunk edzője Merész András, ha nem próbálnánk meg legyőzni őket.

Az amerikai egyetemeken folyó női vízilabda bajnokság a világ legerősebb ligája, és több válogatottunk is ott edződik hétről-hétre így a felek ismerik egymást, ami nem egy rossz előjel a tippem szempontjából. Ráadásul az sem, hogy nekünk már az elejétől kezdeményezni kell, és a különbség se mindegy, így egy gyors tempójú mérkőzésre lehet számítani, rengeteg fórral, amelyek mind önmagukban hordozzák a gólszerzés lehetőségét. A felek gólgazdag meccseket szoktak játszani, általában 21 találat mindig van a meccseiken, így úgy vélem, hogy ez a presztízstalálkozó is hoz legalább 19 gólt.

A tipp szorzója: 1.909

A tipp téterőssége: 5/10

A tippet a Marathonbet-en játszottam meg.

Végezetül pedig jöjjenek az eddigi eredményeim a Világkupáról, mindegyik meccset 5/10-es téterősséggel játszottam meg.

Kedd:

Szerda: