Hatharom / Blog / Bejegyzések
Már 11 játékosa van a Blackpoolnak!
Két középpályást, Jacob Mellist és Tomasz Cywkát, és egy védőt, Peter Clarke-ot szerződtette hétfőn az angol...

Két középpályást, Jacob Mellist és Tomasz Cywkát, és egy védőt, Peter Clarke-ot szerződtette hétfőn az angol másodosztályú Blackpool, így már 11 játékosa van, akár neki is vághat a szezonnak. Kapus ugyan nincs a keretben, de majd csak szereznek egyet augusztus 9-ig. Akkor rajtolnak a "Tengerpartiak" a Nottingham Forest ellen a Championshipben.

A szebb napokat is megélt, egyszeres (1953) FA-kupa-győztes klub két hete lemondta a spanyolországi edzőtábort, hiszen mindössze nyolc labdarúgója volt... A spanyol túra helyett játékosokat kell toboroznia a vezetőségnek, hiszen 27 (!) játékos hagyta el a csapatot az előző szezon befejeztével. A keretben ma szinte robbanásszerű növekedés történt a három ingyen igazolt futballistával. A Blackpool kispadjára júniusban nevezték ki a belga José Rigát, neki kell levezényelnie az újjáépítést.

A Mandarinok a 2010-2011-es szezonban még a Premier League-ben szerepeltek, a legutóbbi évadban a 20. helyen zártak a 24 csapatos másodosztályban. A bennmaradás bajnoki címmel érne fel ilyen előzmények ismeretében az előttünk álló idényben...