Liverpool

Luis Suárez bemutatott a londoni szurkolóknak - fotó

A Liverpool frusztrált uruguayi támadóját a Fulham elleni mérkőzés után védelmébe vette Kenny Dalglish, a csapat menedzsere.

Suárez bemutatott - Fotó:dailymail.com

Idegenben szenvedett 1-0-s vereséget a Fulhamtől a Liverpool a Premier League 14. fordulójának utolsó mérkőzésén. Luis Suárez, a Vörösök támadója nehezen viselte a kudarcot és bemutatott a Fulham szurkolóinak. Az uruguayi támadó azért is lehet mostanában frusztrált, mert az Angol Labdarúgó Szövetség rasszizmus vádjával indított vizsgálatot ellene a Manchester United elleni bajnoki után.

"Figyelünk Luisra ahogyan csak tudunk, azt hiszem itt az ideje, hogy néhány embertől egy kis védelmet kapjon. Az ő becsülete kifogástalan, tükörbe tud nézni és mélyen fog aludni. Ha más emberek ezt nem tudják megtenni, az helyes. Amit kérünk, az mindössze a tisztesség és az őszinteség" - vélekedett az esetről Kenny Dalglish, a Liverpool menedzsere.

Akármennyire is védi menedzsere, nem járt jól azonban a botrányával az uruguayi, ugyanis újabb vizsgálatot indít ellene az Angol Labdarúgó Szövetség.