Bulvár

De Gea fánkot lopott a Tescóban

David De Geát, a Manchester United portását lopáson érték tetten egy manchesteri Tesco áruházban. A spanyol kapus egy fánkkal próbált kisétálni az áruházból.

David De Gea, a Manchester United kapusa egy fánkkal
A Manchester United nyáron rekordösszegért, 18.3 millió fontért szerződtette David De Geát az Atlético Madridtól, és heti 70 ezer fontos fizetést kap szolgálataiért. Nincs tehát rászorulva arra, hogy egy 1 fontos fánkot ellopjon.

Csütörtökön mégis ez történt, amikor De Gea két spanyol barátjával egy manchesteri Tescóban járt, és a süteményes pulttól egy fánkkal távozott, amit egy újságba rejtett el. Az egyik spanyolul beszélő biztonsági őrnek tűnt fel a három hangosan társalgó spanyol, aki a kamerán keresztül vette észre, hogy fizetés nélkül akarnak távozni.

De Gea az áruház biztonsági őrének elmondása szerint zavarban volt, úgy tűnt, mintha nem tudta volna, mit tett. A rendőrséget nem hívták ki, de az áruház szabályzata szerint De Geát három hónapra eltiltották a Tesco látogatásától, tehát a spanyol megúszta egy "sárgalapos" figyelmeztetéssel a tolvajlást.