Vízilabda

Szívós Márton a Honvédból Szegedre igazolt

  • MTI

Szivós Márton a Magyar Kupa-győztes, bajnoki bronzérmes A-Híd Szeged Beton VE vízilabdacsapatában folytatja pályafutását. A Honvédtól érkező 30 éves játékos egy évre szóló szerződést kötött csütörtökön a klubbal.

"Amikor kiderült, hogy eljövök a Honvédból, egy sikeréhes csapatban szerettem volna játszani, amit itt maradéktalanul meg fogok kapni, tekintve a vezetést, Vincze Balázs vezetőedző személyét és a szurkolókat, akiknél látszik a vízilabda szeretete" - mondta a klub sajtótájékoztatóján Szivós Márton.

"Biztossá vált az idény végére, hogy a Honvéd ebben a formában nem maradhat életképes - tette hozzá Szivós. - Előrelépés a szegedi igazolás, hiszen hatalmas célokat tűztek ki maguk elé, amelyek elérésének szeretnék részese lenni. Amit az elmúlt idényben produkáltak, az sokszor erőn felüli teljesítmény volt. A sikerekkel saját maguknak tették magasra a mércét."

Vincze Balázs elmondta: Szivós szerződtetésével egy olyan kaliberű játékost sikerült megszerezni, aki összefogja, és teljesítményével előreviheti a csapatot.