Bundabotrány

Détári edzősködése alatt is kétgólos vereségre játszottak Siófokon?

A Blikk úgy tudja, újabb siófoki meccs és a klub egykori labdarúgója keveredhet a hazai bundaügybe.

Újabb meccs került bundagyanúba

A 2009-es tavaszi Balaton-parti keretből már hat labdarúgó mellett a vezetőedző Aczél Zoltánt is gyanúsítják. Horváth Gábor, Sütő László és Andruskó Attila szabadlábon védekezhet, akárcsak a szintén gyanúsított három másik focista, a hírek szerint H. Gy, T. R. és M. Á. Eddig csak 2009-es meccsekről lehetett hallani: Siófok–Kaposvár (2-5), ZTE–Siófok (5-3) és Siófok–Győr (3-2) bajnoki, valamint Honvéd–Siófok (2-2) kupamérkőzés, most azonban egy 2008-as összecsapás is az ügyészség látókörébe került.

Abban az évben november 9-én rendezték a Siófok-ZTE bajnokit, melyen a még Détári Lajos által irányított hazaiak 4-1-re kikaptak. A Blikk úgy tudja, a találkozó előtt a hazai csapat egyik játékosa - aki tavasszal már nem volt a gárda tagja - a gyanú szerint fejenként 10 ezer euróval kereste meg három társát, közülük az egyiket a napokban hallgatták ki, s még a monogramját sem hozták nyilvánosságra. Az összegért cserébe legalább kétgólos vereséget kellett szenvedniük a zalaiaktól, ami meg is történt.

"Egyikük már a találkozó előtt megkapta a tízezer eurót, de a kérdéses focista másik két csapattársát is kifizette a lefújás után" - mondta a lap informátora.