Bulvár

Shakira és Piqué egy pár - Hivatalos

  • DA

Gerard Piqué - egy fotóval - beismerte, hogy a kolumbiai énekesnő, Shakira és ő egy párt alkotnak. Kapcsolatukról már régóta suttogtak, most vált tulajdonképpen hivatalossá a románc. Érdekesség, hogy a spanyol labdarúgó-válogatott - soraiban Piquével - szerda este Kolumbiával mérkőzik meg barátságos találkozón....Vajon kinek szurkol majd Shakira?

Piqué és Shakira

A hírek szerint a bejelentésben Piqué edzője, Pep Guardiola is szerepet játszott, felszólította a világbajnok hátvédet, hogy rendezze - ilyen vagy olyan módon - kapcsolatát a nyilvánosság előtt a szexi énekesnővel, az utóbbi időben ugyanis minden lépését követték a paparazzik, már-már játékát is veszélyeztetve.

Az internetfüggő Piqué a sajtót kikerülve oldotta meg a dolgot: február 2-án ünnepelte 24. születésnapját, Shakira ugyanaznap a 34.-et, és a bulin készült képet - amin természetesen együtt pózol a szőke szépséggel - a játékos feltette Facebook-oldalára. A képen látható még Carles Puyol a barátnőjével, és más barátaik. A védő azt konkrétan nem írta le, hogy egy párt alkot az énekesnővel, de a fotó közlése bejelentésnek tekinthető a történtek fényében.

Piqué és a kétszeres Grammy-díjas Shakira tavaly tavasszal, az énekesnő "Waka Waka" című dalának klipforgatásán ismerkedett meg, ami a dél-afrikai világbajnokság hivatalos dala volt. Rossz nyelvek szerint azonnal össze is melegedtek. Shakira idén januárban bejelentette, hogy tizenegy év után szakított vőlegényével, Antonio de la Rúával, a volt kolumbiai elnök fiával, és csak a karrierjére szeretne koncentrálni. Vagy inkább Piquére...

Az ominózus videoklip, Piqué 1:10-nél látható: