Bulvár

Adriano véletlenül lelőtte az éjszakai bárban felszedett "barátnőt" - videó

Újabb botrányt kavart a korábbi futballcsillag Adriano. Az Interben és a Romában is megforduló többszörös brazil válogatott csatár az utóbbi években alkoholproblémáiról, öngyilkossági kísérletéről, nőügyeiről hallat leginkább magáról.

A Corinthians alkalmazásában álló csatár nemrégiben bajnoki címet ünnepelhetett a csapat tagjaként,  - mint kiegészítő ember - és ugyan a klubelnök a következő szezonban is bizalmat szavaz neki, Adriano úgy tűnik, már nem fog tudni megváltozni.

A legújabb "őrület" Karácsony éjszakáján történt, amikor Adriano egy Sao Paulo-i éjszakai mulatóból hazafelé tartva kézfejen lőtt egy nőt. A testőre fegyverével vagánykodó csatár egy óvatlan mozdulattal kis híján halált okozott: a 20 éves áldozatnak a golyó átfúródott a tenyerén, így az eset után azonnal kórházba kellett őt szállítani.

A sztorira természetesen a rendőrség is kíváncsi volt, Adriene Pinto pedig részletesen beszámolt a történtekről. A minap pedig már egy animáció is megjelent arról, pontosan mi is történt azon az éjszakán. A rendőrség nyomozást indít az ügyben.