EURO 2012

Őrült fizetéssel csábítja Blanc-t a Tottenham

Londonba csábítják Laurent Blanc-t. A francia válogatott szövetségi kapitányának az Európa-bajnokság után lejár a szerződése és szigetországi hírek szerint a Tottenham vinné.

Londonba csábítják Laurent Blanc-t.

Továbbra is Harry Redknapp utódját keresi a Tottenham, és úgy tűnik, Laurent Blanc az első számú kiszemelt. A francia válogatott főnökének a kontinenstorna után lejár a szerződése és egyelőre nem határozott a jövőjéről. A goal.com információja szerint a 46 éves szakember szívesen folytatná a Premier League-ben, pláne ha kivételes ajánlattal kecsegtetik. Nos, a White Hart Lane-en mélyen a zsebükbe nyúlnának: Blanc jelenleg évi egy millió eurót keres a francia válogatott élén, de Daniel Levy, a Tottenham elnöke négyszer annyit fizetne neki. Az egykori világ- és Európa-bajnok hátvéd sorsa a francia csapat Eb-szereplésén, valamint a Francia Labdarúgó Szövetség elnökén, Noel Le Graet-en múlik, akivel azonban nincs túl jó viszonyban. Vagyis egy sikeres kontinensviadal sem garantál Blanc számára hosszabbítást a gall nemzeti tizenegynél.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!