Alpesi sí

Kibékülhet Lindsey Vonn és Maria Riesch

  • VNA

Enyhülni látszik a viszály a két ismert síző, Lindsey Vonn és Maria Riesch között - a söldeni szezonnyitón akár a békülésre is sor kerülhet.

Az előző Világkupa szezon végén különbözött össze egymással a hosszú évek óta remek barátnőnek számító amerikai Lindsey Vonn és a német Maria Riesch. A nyáron férjhez menő, így mostantól már Höfl-Riesch néven versenyző német síző nyerte meg az összetett pontversenyt, amihez azonban amerikai riválisa nem gratulált. A nyáron Új-Zélandon és Chilében is készülő Riesch a Sport Bild című német újságnak nyilatkozva viszont elismerte, hogy most már kész a békülésre.

Vonn és Riesch barátsága legendás volt az utóbbi években
„Sokat gondolkoztam ezen az egész helyzeten és pontosan elemeztem az előző szezonban történteket. Ami engem illet, feldolgoztam magamban az eseményeket. Nincs már bennem semmilyen rossz érzés Lindsey kapcsán, és hagyni fogom, hogy szépen alakuljanak a dolgok a maguk medrében, mostantól újra a sport játssza majd a főszerepet” - nyilatkozta Höfl-Riesch, aki a tervek szerint az október végi söldeni Világkupa nyitányon személyesen is megbeszélné a konfliktust Vonn-nal.