Átigazolás

Kuszczak helyettesítheti a sérült Adlert

Lengyel lapértesülések szerint a Bayer Leverkusen Tomasz Kuszczakkal pótolhatja a térdsérülés miatt bizonytalan időre kidőlt kapusát, René Adlert.

Bayer Leverkusen-címerAdler a Red Bull Salzburg elleni edzőmeccsen sérült meg, és szerdán műtötték meg a térdszalagját. Az orvosok még nem nyilatkoztak arról, hogy mennyi ideig tart a felépülése - akár fél év is lehet -, de az biztosnak tűnik, hogy a Bundesliga rajtjára nem épül fel.

A Leverkusen ezért helyettest keres, de nem a csapaton belül. A hírek szerint a Manchester United kapusát, Tomasz Kuszczakot nézték ki maguknak. A lengyel eddig Edvin van der Sar helyettesének számított a Vörös Ördögöknél, de a holland visszavonulása után sem lépett előrébb a rangsorban, mivel leigazolták a spanyol David de Geát, aki valószínűleg az elsőszámú hálóőr lesz.

Kuszczaknak viszont elege van a másodhegedűs szerepéből, és valószínűleg hajlandó lenne elhagyni Manchestert. Kérdés, hogy a Gyógyszergyáriak ajánlata megfelelő-e számára, hiszen ők nyíltan kimondják, hogy csak ideiglenes helyettest keresnek, és a terveik szerint Adler a felépülése után visszakapná a helyét.