Inter

Moratti beismerte, hogy távozik Leonardo

Massimo Moratti, az Internazionale elnöke az ANSA olasz hírügynökségnek elmondta, hogy Leonardo távozik a csapat kispadjáról, Marcelo Bielsával pedig tárgyalnak.

Moratti gyakorlatilag beismerte, hogy nem tudtak megegyezni Leonardóval

A hírt a milánói egyesület is megjelentette hivatalos honlapján. "Rengeteget és szenvedélyesen dolgozott a csapat érdekében, de nem az edzői munka az, amit a jövőben csinálni szeretne. Természetes, hogy szeretné megvalósítani az ambícióit. Nekünk most az a dolgunk, hogy új edzőt keressünk" - nyilatkozta Moratti, az Olasz Olaj Unió római ülése után. Ugyanakkor nem zárta ki, hogy a brazil szakember mégis marad a csapatnál: "Talán meggondolja magát, és talán mi is."

"Azt hiszem, már kapcsolatba léptünk Bielsával, de nem én voltam" - mondta az elnök arra a kérdésre, hogy az argentin tréner váltja-e Leonardót a kispadon.

Korábban beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint az Inter főnöke a Paris-Saint Germainnél folytatja, ahol az általános igazgatói posztot ajánlották fel neki, helyére pedig a volt chilei szövetségi kapitányt nevezik ki.