Hathárom TV

Botrány az ETO-DVTK sajtótájékoztatóján - videó

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában a Győri ETO hazai pályán 2-0-s győzelmet aratott a Diósgyőr felett. A találkozó 42. percében a játékvezető kiállította a vendégek játékosát, Youssef Sekour-t, miután az törlesztett az őt bántalmazó Marek Strestríkkel szemben. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Szentes Lázár összeszólalkozott a hazaiak játékosával, mivel szerinte a légiós csúsztatott az eset felidézésekor.

A kiállításokkal és kapusbakikkal tarkított találkozó után a feldúlt állapotban lévő Szentes Lázár kikelt magából, és először lehülyézte az újságírókat, majd Marek Strestríket azzal vádolta, hogy leköpte a Diósgyőr játékosát Youssef Sekourt. Marek Strestík kikérte magának a DVTK vezetőedzőjének állítását, és felháborodottan szólt vissza Szentesnek. Pintér Attila, az ETO vezetőedzője csitította le játékosát, majd a kedélyeket Klement Tibor, a győriek ügyvezetője igyekezett csillapítani, de közben ő is odaszúrt egyet a DVTK átmeneti trénerének, akinek szemlátomást töri a hátát a kispad.

A találkozó összefoglalóját itt olvashatod.

OTP Bank Liga 25. forduló
Győri ETO-Diósgyőr 2-0 (0-0)
Győr, ETO Park. Vezette: Farkas
Gólszerző: Strestík (54.), Ahjupera (88.)
Kiállítva: Sekour (42.), Gohér (80.)
Győri ETO: Sztevanovics, Babic (Takács Á.76.), Djordjevics, Sztanisics, Völgyi, Trajkovics, Pilibaitis, Pátkai, Koltai, Strestík (Ahjupera 82.), Dudás (Varga R. 62.).
Diósgyőr: Rados, Vadász, Gal, Rakovics, Frizoni, Arze (Bacsa 63.), Takács P., Fernando (Csirszki 85.), Sekour, Luque (Gohér 79.), Tisza.