NB I

Rossz első félidei játéka miatt oda a Kaposvár hazai veretlensége

  • MTI

Két bennmaradásért küzdő csapat csatáján a Siófok 3-2-re nyert Kaposváron a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati játéknapján.

A hazaiak ebben az idényben első bajnoki vereségüket szenvedték el saját közönségük előtt.

A somogy megyei rangadó jó iramban kezdődött, a kaposváriak többet birtokolták a labdát, majd egy védelmi hiba után a vendégek szereztek vezetést, három perccel később pedig növelték előnyüket. A mélyen tudása alatt játszó hazai együttes még a szünet előtt újabb gólt kapott.

A második félidőt nagy elánnal kezdte a hazai csapat és góllá érett a fölénye, majd sikerült még közelebb kerülnie a Balaton-partiakhoz. A találkozó hajrájában a házigazda sokat tett az egyenlítésért, de kimaradtak a lehetőségei. A kaposvári együttes elvesztette hazai veretlenségét, a Siófok pedig a bennmaradás szempontjából értékes három ponttal gazdagodott.

OTP Bank Liga
21. forduló
Kaposvári Rákóczi-FGSZ Siófok 2-3 (0-3)
Kaposvár, 3000 néző, V: Iványi
gólszerzők: Bebeto (57.), Haruna (73.), illetve Nyári (17.), Haraszti (20.), Simon A. (36.)
sárga lap: Okuka (26.), Mustapha (35.), Haruna (64.), illetve Melczer (5.), Mogyorósi (45.)
Kaposvár: Hajduch - Okuka, Zsók, Graszl, Gujic (Haruna, 34.) - Horváth T. (Hegedűs, 77.), Addo (Bebeto, 54.) - Bőle, Safaric, Mustapha - Grumic
Siófok: Heinrich - Mogyorósi, Nyári, Fehér, Fejes (Kiss Zs., a szünetben) - Haraszti, Egerszegi, Kecskés, Melczer (Sowunmi, 75.), Pál Sz. (Heffler N., 18.) - Simon A.