NB I

Finn játékost szerződtetett a Fradi

Az Ferencváros hivatalos honlapjának bejelentése szerint a klub megegyezett a finn nemzetiségű Juha Hakolával, aki immáron hivatalosan is a zöld-fehérek labdarúgója. A 23 éves szélső legutóbb a holland Willem II csapatában futballozott.

A 23Hakola ránthatja ki a Fradi a gödörből? éves szélső középpályás már régebb óta tárgyalásban állt a Ferencváros vezetőivel, de hivatalosan csak a keddi napon jelentették be érkezését. A fiatal játékos a holland másodosztályban szereplő Willem II alakulatát hagyja ott a Fradi kedvéért.

A 176 cm magas, 70 kg-os Hakula egy alkalommal a finn válogatottban is szóhoz jutott, korábban a Heracles és a Tallin együttesében profiskodott. A szerződés részleteit nem hozta nyilvánosságra a klub, de az ftcnews.com értesülései szerint 1+1 évre szóló megállapodást köttetek a játékossal. 

A Ferencvárosnál kedd délelőtt jelentették be Détári Lajos szakmai igazgatói kinevezését, aki a bemutatkozó sajtótájékozatatón úgy tudta: nem érkezik új játékos a bajnokságban hét forduló után még nyeretlenül álló FTC-hez.