EURO 2012

Ramos tökéletesen másolta Pirlót - videó

A portugálok elleni büntetőpárbajban a spanyolok védője, Sergio Ramos pimasz panenkás büntetővel alázta Rui Patríciót, az ellenfél kapusát. Vasárnap az olasz Andrea Pirlo is ezt a megoldást választotta az Anglia elleni negyeddöntőben, a húzás mindkét játékosnak szerencsét hozott.

Pirlo később elmondta, azért rúgta így a tizenegyest, hogy lehűtse Joe Hart kapust, és hitet adjon társainak, ugyanis az előző körben Riccardo Montolivo hibázott. Nos, a húzás bejött, Pirlo belőtte, majd az angol Ashley Young a kapufát találta el - a jelenet hajszálra pontosan megismétlődött tegnap: Ramos alázott, majd Bruno Alvesnak csak a kapufa jutott.

A címvédő Spanyolország a német-olasz párharc győztesével találkozik vasárnap a kijevi fináléban, s ha győz, a futballtörténelem első csapata lesz, amely sorozatban három nagy tornán diadalmaskodik.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!